Wild and crazy!

Fick ett mejl från Hertz freerider om att dom hade en bil som skulle från Sundsvall till Umeå och rätt var det var så hade jag bokat den, så på onsdag rullar jag uppöver i en Volvo v50! Inte min stil att vara så impulsiv sådär men det ska bli kul att åka upp och se hur Rikard har det :) Åker hem igen på torsdag så jag inte missar träningen :P Hur seriös får man bli? Hoppas det finns en bil som ska neråt landet då, så man kommer undan helt gratis.


Kommer inte på någon rubrik

Rikard är hemma i helgen som vanligt :) Vi har dock inte hunnit träffas lika mycket som vanligt för jag har varit på bortamatch igår och så har Rikard klatrat med bilen. Han håller faktiskt fortfarande på..

Igårkväll var vi först en svängom i Matfors sen for vi vidare till Rasmus och Nina för lite mys. Grabbarna var dock inte lika mycket på G som tjejerna denna kväll. Rikard har min krage på sig som mössa och då kommer Rasmus på att han också vill ha en mössa så han letar rätt på den där :P Coola killar va ;)


Dagen idag började sent för vi sov länge sen käkade vi pizza. Sedan splittade vi oss för Rikard skulle fixa med bilen och jag gick på innebandy med tjejerna :) Trodde inte jag skulle hinna se båda matcherna för Rikard skulle bli klar snabbt, men jag hann lugnt om man säger så för han är fortfarande inte hemma och klockan är snart nio.

Bakade en kladdkaka förut och skulle överraska, men eftersom det drog ut på tiden kunde jag inte motstå den :P Så det är en bit tagen ;)


--------
Vissa slutar aldrig överraska

Konstnären Rikard




Vad är det här?

Kanske dax att skaffa sig det här som startsida

Ja för hur ska jag annars orka blogga? Har tappat stinget som vanligt, gör jag ju varje gång :P

Den här veckan är i alla fall skolvecka och det tär på krafterna även om det inte är så tungt att vara just där, utan mer att kliva upp och sen lägga sig i tid.. Inte riktigt min starkaste sida kanske.
Idag var vi i ett planetarium och kikade på stjärnhimlen medans en kille berättade om alla stjärnbilder. Vi låg i varsin sackosäck hela klassen och tittade upp i taket, riktigt mysigt. Tänk om man hade så i sovrummet!

Efter skolan blev det spontanbirsta med Sara och pojkarna :) Brukar inte ha tid att shoppa när dom är med eftersom det är full rulle men hittade en längre skjorta/tunika som verkligen föll mig i smaken, rea dessutom! Köpte även en ny pungmössa då den jag har är gigantisk.
Alwin var ingen glad kille när han kom men han tinade upp tillslut ;) Adam är speedy själv han, ingen hejd!
Alltid kul att träffa dom :)


Gofis Alwin med min stormössa!



Adam som bara blir större och större! Lär sig läsa på birsta på alla affärers skyltar ;)
Stolt med medalj också :)


Har nyss sett bonde söker fru, näst bästa programmet efter ensam mamma söker alltså. Nu ska jag runda av kvällen med en tallrik kräm och ett avsnitt desperate :)


Vad händer?

Jag frågar mig det, och får inget svar.

RSS 2.0