Måste få gnälla lite

På träningen förut fick jag skitont i magen, eller ja inte riktigt magen utan ovanför lite. Alldeles under sport-toppen om ni fattar. Det blev när jag sprang nerför och det var inte bara mig det var fel på för det var andra som också fick ont på samma ställe. De gick i alla fall över efter en mega rap ;P Men varv 2 var det tillbaka igen, och nu har jag fortfarande ont...

Sen erbjöd Ecke mig en speciell tejp som skulle vara bra för mina vader, men jag hade inge ont i vaderna så jag sa att jag inte behövde den nu. Sen när jag kommer hem har jag skitont i höger vad/alldeles ovanför hälsenan. Snacka om tajming då. Dålig sådan.

Men nu har jag fikat och duschat så nu kryper jag ner i sängen, utan Rikard som inventerar... :(
Skola imorgon!


Gnarp

Idag var vi som sagt i gnarp, här sitter jag med Elias (minsta kusinen) i knät och han flinar som bara den :)




Väl hemma (med en påse stulna köttbullar) var det bara att svida om för det vankades försäsongsträning.
Överlycklig över att det var söndag och inneträning blir alla ens förväntningar krossade när vi ska börja springa ute i spåret... Springa dit, ett varv tid, ett varv intervall, springa tillbaka. Sen en liten cirkelträning på det då - Sen INNEBANDY :D Tur man är härdad. Ecke skulle kalla det hela träning för psyket han..

Men imorgon är det faktiskt skola igen :O Helt sjukt, så nu ska jag fika, se på film, duscha och sova.

StekarN

Ligger här med datorn i soffan ute på mormor och morfars altan. Bilarna susar förbi på E4an i en jävla fart. Antar att dom tittar förundrat på huset och allt folk för det är en väldans aktivitet här.
Jag sitter vid datorn, 2 ungar sover, 5 ungar springer runt, 3 damer rensar ogräs med arslet i vädret och karlarna sätter potatis. En är inne och fixar tårta också, för det är ju kalas idag! Adam fyller 6 år imorgon, morfar har nyss fyllt och så är det ju morsdag.

Men meningen med att jag har datorn med mig är ju för att jag skulle plugga... Kanske ska ta och göra det. Men först blir det att gunga vagnen, två små gnölar lite.

En bild säger mer än 1000 ord.


E.L.I baby farwell , your gone


Nu rullar viiiiiiiiiiiiiiii.

En bild säger mer än 1000 ord.


E.L.I baby farwell , your gone


Nu rullar viiiiiiiiiiiiiiii.

Är det grabbkväll så är det

Kom hem för en liten stund sen och möts av denna syn.

Inga gardiner och inte rätt prydnader i fönstret, men är det grabbkväll så är det ;P

Galna barn

Jennifer 12 år går på något tror jag. Speedar omkring som en dåre från golv till tak. Nyss spelade hon in en musikvideo till Alcazar. Nu kommer låten igen och dansen. Shit alltså. Ska se om jag få till en film på spektakelt. Linda har även joinat höga laget nu så vi får väl se vart det här slutar :P 

Jennifer har även tragit en tand idag. 
Och så har hon en blatt - tv. 


Vem behöver alkohol när Jennifer är med? 

Inget går som det ska idag!!!!!!!!!!!1

Skrev precis ett ångestinlägg om en uppgift som jag gjort men som inte existerar längre. SÅ FÖRSVANN TEXTEN! Allt är emot mig nu. Allt.


Kräks

Som man bäddar får man ligga

Ja så heter det ju bekant, och nu har jag bäddat lite väl obekvämt och knöligt.. Har ett gäng uppgifter kvar att göra och jag tar aldrig tag i saken. Tänker hela tiden att jag hinner och att det är långt kvar, men faktum är att det är snart måndag och jag har mycket kvar. Imorgon måste jag göra klart minst två grejer, minst.

Idag har jag iaf varit i birsta med dårarna från Gnarp. Även Rikard var med, men han är bara lite dåre.
Vi rännde runt och handlade här och var åt hela högen. Jag är mest ekonomisk och köpte en tröja åt mig och ett par shorts åt Rikard, 100 kr st.
Sen rännde vi lite till och innan vi for hem tog vi sista cachen i birsta :)

Hemmet bjöd på plugg och mat sen var det försäsongsträning. Snacka om att den tar död på mig! Idag tränade vi psyket, att palla bita i trots att det är drygt. Jag har nog dåligt psyke alltså, för trots att jag vill bita i blir jag liksom lam och bara "nää jag orkar inte ta i mer". Snackade med mamma om det där och jag har hittat boven i dramat, det är ju hon! Hon har fört vidare sina lat-gener till mig och därför är jag såhär :P
Men jag ska försöka bli bättre på de där, att ta i lite mer alltså.

Grillikillikill

Idag var det storhandling på schemat, och det är ju alltid roligt och billigt. Inte. Idag blev det 715 kr på citygross men så fyllde vi kylen och frysen som bara den också. Kanske kan räcka en månad :O
Efter den svängen for vi iväg och sa upp lägenheten, vet inte om det var helt smart men det löser sig alltid om det skulle bli problem.

Vi köpte även en grill idag så vi kan grilla :) Men vår premiärgrill blev inge vidare.. Vi köpte kyckling med ben i (trodde de var utan ben) och det blev bara massa petande. Det slutade med att jag stekte två grillkorvar för jag pallar inte med petandet! Usch!

Efter maten somnade jag i soffan och missade typ en timme så det känns inte som att klockan är 23 nu.. Men men.
Har precis ätit kvällsfika iaf, varma bär och grädde :) Gott!


Försäsongsträning

Oh my god.

Aromatech

Företaget aromatech ringde igår och vill ge oss en gratis städning av vår soffa. Visst gratis städing vore ju inte alls fel. Och eftersom jag kunde svara på tre frågor efter samtalet så fick vi en till städning, så den skulle bli för soffa nummer två. Dem bad mig måla en glad gubbe på ett papper och skriva ner 23/5 10.00 för det var då dem skulle komma. Den glada gubben var ett bevis på att jag skulle få en extra städning.
Klart jag och Rikard var nöjd, vi hade fått städningen av en tjej jag känner och det var ju skitschysst.

Trötta imorse klev vi upp i alla fall och städade iordning lägenheten och väntade på att dem skulle komma och göra ren sofforna. Men 20 över 10 hade dem inte kommit än, men vi tänkte att dem kanske trodde det var halv 11 för hon snackade om halv 11 också igår. Men när klockan var 11 orkade vi inte vänta längre utan då åt vi frukost och for på en lägenhetsvisning som vi skulle på.
Företaget har inte ringt och ursäktat sig eller kommit med en ny tid. Ingenting.

Pappa berättade igår att dem också skulle få en gratis rengöring av deras säng, men då hade företaget ringt och sagt att dem var sena och undrade om dem kunde komma en annan dag. Dom skulle höra av sig. Men pappa har inte hört ett ord.

Vad är då slutsatsen? Aromatech är ett blufföretag som utger sig att ge gratis städning när dem i själva verket är ute efter att sälja sin produkt till varje pris. Inte att lita på! Från dolt nummer ringer dem också.

Googla får du se.


Sommarschemat

Idag kom sommarens schema. Kan inte klaga alltså, har fått ett väldigt bra schema. Ska ringa och säga att jag kan jobba något extrapass också så då blir det nån dag till också :) Ska även erbjuda mig att hoppa in innan semestrarna börjar. Hoppas jag kan göra de så jag har lite pengar i juli också.

Har precis dammsugit hela hushållet men innan jag kunde göra de fick jag byta påse. Det var ju en smärre vetenskap! Men händig som man är ;)

Nu ska jag röja lite till, sen rulla ner på stan och fika. Därefter tror jag att jag hamnar hos pappa :) Så tråkigt att vara ensam när Rikard jobbar..



http://geocaching.com


Inför bilbingo

Nu ska jag rulla iväg och hämta dagens spelpartner Linda-Lee och vi laddar för fullt för bingon!


Här ser ni bingoburken som är uppdaterad iår med ny burk och nya pennor! Inte illa alltså!
Självklart tror vi på vinst! Hej!

Dagens lite äldre

Fick ett meddelande idag på en sida, det var från en som är lite äldre än mig. Det stog ungefär "HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!! vad menas med alla dom här grejerna som folk skickar till mig????! Jag fattar ingenting!! Förklara för mig!!"
Några timmar senare fick jag ett sms av samma person och det stog " Vad betyder BTW?? Jag antar att det är någon slags förkortning"

Snäll som jag är förklarade jag det hela såklart, och fick mig ett gott skratt på köpet :D

Idag var jag en svängom på Erikshjälpen igen, den som ligger i Bosvedjan. Kan ju lätt konstatera att den butiken är den bästa av dom som finns i närheten. Finns mycket grejer, mycket fina grejer men självklart mycket rat också, men det är ju charmen. Fyndade tex en kokbok för utomhusmat för 10 kr! Helt otroligt!

Jag lever

Idag har inte varit min mest energiska dag faktiskt. Kan ha lite att göra med gårdagen.. Men jag har trots allt varit ute hela dagen och frisbeegolfat, minigolfat och picknickat :) Mycket trevligt och skönt med sol.

Men kroppen orkar inte mer nu, dax att slockna, och som jag väntat! Natti

Det vuxna steget

Idag hände det, det allra första steget mot en mer vuxen Ida! Jag köpte lådvin :O
Det måste ju helt klart klassas som ett steg mot det mer vuxna livet, eller? Men nu när jag tänker efter så är det nog mycket som tyder på min vuxenhet som sakta men säkert kommit smygande. Som tex köp av glasunderlägg, det ständiga tittandet efter fina skålar och sånt krafs, servetter, filtar, picknickgrejer och allt möjligt som jag aldrig brytt mig om de minsta förut. Hualigen det är hemskt!

Nej i ren protest är jag ungdomligt dum nu och sover inte i tid. Kanske ska ta och nattfika lite också. I ren protest mot mig själv lixom.


Kvällsrutin under utvärdering

Ytterligare en bendödarträning. Imorgon ser man väl ut som en som blivit våldtaget och skitit på sig i gångstilen, alltid lika trevligt.

Jag och Rikard tog oss en kvällspromenad och passade även på att logga en catch :) Vet inte om jag lärt mig det rätta språket än men vi hittade i alla fall en grej. Vi tänkte ta fler men det var lite kallt så vi gick hem istället.
Men på hemvägen kom vi ju på att det kan bli lite rutin att ta en sån där varje kväll så vi får en liten promenad, synd att det kommer bli längre och längre bort :P

Nyss fikat lite yoghurt så nu är det sängdax!

Här står det stilla

Har redan tappat suget att blogga. Tänk att man kan vara så aktiv i början, allt handlar lixom om en sak, för att sen bara avta på mindre än en dag. Men jag tänker inte ge upp, det är skönt att skriva av sig även om det är tråkigt för den som läser att läsa allt vardagsskit.

Dagen idag har bjudit på fynd, jag gillar erikshjälpen skarpt! Lee jeans 10 kr är inte fel :P Dock till lillasyster. Men där kan man gå runt i timmar och titta på alla saker som finns och fundera på vad som döljer sig bakom föremålen. Vem var människan som hade den där? Undra hur det såg ut hemma hos dom? Varför vill dom inte ha den längre? Undra vad den som köper föremålet kommer ha det till?
Ja som sagt, timmar kan man gå och fundera, och även fynda lite.

Sedan lite pluggning hos Emma och en väldigt god tårta! Måste fråga efter receptet ;)

Nu ska jag byta om och fara iväg och träna. Träningsvärken sitter fortfarande i lite men det är nog bara bra att springa bort det.

Adijås

Tankspridd

Var precis in på blogg.se men så glömde jag vad jag gjorde på sidan så jag gick in på nåt annat, men så kom jag  ju på att jag skulle blogga!

Den utlovade bitelinemiddagen blev senare än beräknat och mitt humör svek ganska mycket. Men det har gått över nu iaf. Vi åt hos Cissi istället och det var väldigt gott, men degigt :P Efter maten kikade vi på lägenheter och sen på eurovision semifinalen. Var väl mest jag och Cissi som gillade aktiviteterna men :)

När vi kom hem för lite mer än en timme sen så snaggade jag Rikard... Inte mitt önskemål direkt men. Jag hade gärna sett att det blev lite mer frisyr än bara kortsnagg. Men man får inte allt här i livet.
Nu ska Rikard få klippa min lugg! Spännande!

Geocatching

Jag och Rikard har skaffat oss ett nytt intresse, så pass nytt att vi började med det igår typ :p Men det verkar väldigt roligt i alla fall :)
Geocatching kallas det för och man kan väl förklara det enklast med att det är som en stor skattjakt över hela Sverige/Världen(?). Det är Rikard som är den insatta, jag hänger med lite mer bara :P Men det är kul!
Rikard köpte en GPS igår och vi har varit ute och letat grejer idag. På två försök hittade vi två saker :D På ena stället skulle man lägga ner en grej i en låda och ta en annan sak som låg där. Man ska väl göra det på de flesta ställena förutom i stadsmiljö och sådär där det är svårt att gömma större lådor utan att det förstörs.
Vårat första fynd blev en liten plastfigur, en häxa kanske? :P

Vi kanske letar lite till ikväll, vem vet :O Men innan dess kommer Cissi hit (Rikards syster) och hon tar med sig biteline pizza :D Gott värre alltså!

Hemma från Finland

Efter en helg i Finland med judofolket är man återigen härdad! Jag tål numer allt.
Några korta utdrag från resan kan vara

- Mollys ständiga prat om bajs, fisar, rapar och andra äckliga ovanor
- Mollys tjat om vad Anna sa på nätterna när hon sov
- Biffen och Christians förmåga att ha koll som alla andra
- Tävling också såklart
- Flätat hår

Det är så himla jobbigt att skriva vad man gjort en hel helg och man minns ändå aldrig allt det roliga så det får räcka :P

Arlanda

Nu har vi hamnat på arlanda. Molly sitter bredvid mig och är bdb. Cool tjej kanske.

http://mollywood.devote.se Hon är rolig ;)



Nu börjar det krypa i alla barnbenen så vi ska väl gå och checka in. HEJ


5 timmar senare typ

Ja inte blev det mycket sömn inatt inte vilket betyder att jag är sinnessjukt trött typ :P
Ett helt under att jag ens kommit upp ur sängen! Dock märktes min trötthet av när jag skulle fixa iordning salladen för jag skar mig i fingret bara sådär :O Var inge skönt :P

Har packat klart allt men som vanligt känns det som att man har glömt hälften och lite till men de brukar alltid lösa sig. Huvudsaken jag har alla biljetter, pengar och pass :P Kanske inte så smart att jag har biljetterna ändå med tanke på att jag lyckades tappa min biljett på själva tåget när vi skulle till stockholm för nån vecka sen ;)

Nu ska jag gå och bygga en mask att sätta för ansiktet som döljer min trötthet, undra om det går....
Hejsan hoppsan!

Välkommen in på vår toalett

Just nu sitter jag på toa. Spännande va. Lite osmakligt också. Men har man en bärbar så har man ;P

Har precis blivit klar med hemtentan! Otroligt att det hände faktiskt. Så nu ska jag sova men först toabesök.


Imorgon åker jag till finland, borta till måndag morgon. Håll till godo

Men kul inlägg

Tänkte jag skulle bjuda på ett litet morgoninlägg innan jag bikar iväg och pluggar som en dåre. Iof kanske inte det här räknas riktigt som morgon eftersom alla med ungar har varit vaken flera timmar.. Men det här är ju min blogg och det är morgon för mig :P

Igår var jag uppe till halv 2 för att skriva klart fråga fyra, och tro på fan så blev jag klar! :O OTROLIGT. Men vi ska träffas i gruppen idag och då kommer jag väl ångra allt jag skrivit för nån annan har gjort nåt annat... Jaja.

Har precis ätit lyxfrukost bestående av fil och ett ägg. Vi hade ingen mjölk så jag kunde inte göra gröt. Ska bli spännande och se hur länge jag står mig på det här.

Nej den här nöjesverksamheten har jag inte tid med längre! Dax att rulla, två frågor kvar!

Värsta featuren!

Hittade någon grej här hemma som man kunde stoppa in minneskortet i så man kunde föra över bilder! Helt otroligt, nu kan jag ju blogga med bilder igen :D
Men nu har jag inte tid.. Här kommer iaf en bild på mig och Elias. Han sover och håller i min tröja :) Visst matchar vi bra?

Idag är en bra dag

Ja det är det, för det har jag bestämt! Sådeså.
Anledningar till att det är en bra dag:
* Det är sol
* Jag kan ha min randiga tröja
* Jag fick på mig ett par jeans som egentligen är för små
* Jag behöver inte ha mössa och vantar när jag cyklar

Och så finns det säkert fler bra grejer med den här dagen men jag fokuserar på det där.
För det finns en massa dåligt också... Som en hemtenta, men då är det bara att tänka på solen!


Ska ta och koka ihop min gröt nu och sen rullar det iväg mot universitetet. Funderar på om jag kanske ska stanna hemma idag och skriva men jag brukar vara så dålig på de.. :P Aja hur som helst måste jag grunda med frukost!



Bjuder på en bra bild också. Henke i Scotts.


Irritation och frustration

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH är på dåligt humör.
Blir så less på tentan, känns som att det kommer gå åt helvete och att jag inte kommer klara den. Totalt värdelös känner jag mig. Herregud, skolan som ska stärka elever. Motsägelsefullt.

Nyss blev jag arg för att äggen inte kokar fortare. Jag tittar även på tysk handboll, det säger väl något om min otroliga frustration. Är less att det inte finns annat på tv. Är less på allt!!

Imorgon måste jag skriva klart två frågor. Det känns hopplöst, fullkomligt hopplöst. Det är inte ens svåra ämnen, okej en fråga är sjuk, men resten då. Tänk om man fick svara på allt utan att referera till den ena jäveln efter den andra, då skulle jag vara klar nu! Men denna referering, den kommer ta kol på mig.


Nej piss och gå och lägg dig. Eller hoppa och skit så får du randiga ben.  HA HA HA

Fråga 3

Är avklarad! Hittade dock inga referenser (letade väl inte heller direkt) och nu när jag tänker på det hela så kanske jag inte alls var klar... Måste hitta lite belägg nånstans, men det gör jag hemma! Pallar inte vara kvar längre.

Dax att ta svarta faran och bika hemåt i regnet. Tur att vi har någon middag hemma man kan göra. Inte.

Del 1

är klar.

Del 2, här kommer jag. HOPPAS att jag hinner svara på ena frågan där idag i alla fall.. Eller vadå hoppas? Jag måste hinna svara på den frågan för jag kommer inte hinna med annars.

Platt fall

Jag har gett upp. Varför blir man aldrig nöjd med det man skriver? Bara 4½ frågor kvar.................................................... Och referenser och annat skit.










:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Nyskapande

Tänkte jag skulle skapa lite nytt här, men det är tråkigt utan kameran.. Glömde titta efter sladden igår :O Hade fullt upp med att cykla på träningscykeln. 50 minuter, det är ju helt sjukt att jag inte har mer ont i rumpan idag! Men det var en bred sadel.


Ska ta och klä på mig och fika för att åka ner på universitetet där ingenting stör mig :P Jobbigt med hemtenta!

Elias



Nyaste tillskottet i släkten. Elias, 3 veckor. Tänkte jag skulle lägga ut bilder på han igår men jag har ju fortfarande inte min kamerasladd.. Den här bilden är den från ST. Liten ihoptryckt pluttis som får plats i en hand.



Nej jag har fortfarande inte börjat med tentan... Ska åka nu!

Hemtenta

För ungefär en halvtimme sen lades hemtentan ut på FC. Jag har läst igenom den lite snabbt och insett att jag borde läst böckerna lite bättre. Men de ska väl gå att fixa det här. Det är tre olika delar och det får vara max 2 sidor på varje del, så skriver jag klart en del idag, en imorgon och en på onsdag så kan jag ju vila på torsdag och fredag :p Men på fredag åker jag ju till Finland.

Nu ska jag ta och kliva upp ur soffan där jag myst ner mig med täcke och allt, för jag måste äta frukost och sätta igång med att läsa! Ska packa med mig alla böcker och åka på mittuniversitetet och få något gjort.

Glömde sladden

Har varit på judoläger från igår till idag. Lägret var en succe, bortsett från att det var 13 st med. Och vi var 8 tränare. Men man kan ju lungt säga att vi inte har dåligt med resurser.
Tänkte jag skulle lägga upp en bild på dagens modell, men jag glömde sladden till kameran på judon.. Så ni får överleva tills på måndag utan bilder. Har ni tur kanske jag kan hämta den imorgon.

Sitter ute på gräsmattan nu och "håller Rikard sällskap" när han skruvar med bilen. Vi är i matfors och ska bli bjudna på middag - lax..... Jag är inte så hungrig.
Kommer även gäster så jag blir ju tvungen att äta typ för man får ju inte verka ofin :P

Dagens modell



Michelle

Låter bilderna tala

Några få bilder som får sammanfatta valborgsmässoafton. Det tar för lång tid att ladda upp många :P



Vi var ute och åkte långt. Det här var det närmaste majbrasa vi kom när vi for.



Jag var lite suris, Mice däremot var gladis!



Jag och bonden framför våran brasa. Jag frös om benen därav liggunderlaget :P

RSS 2.0