Gratisbio.se

Hade helt glömt av sidan men så kom jag på den idag igen! :)

Det går enkelt ut på att man klickar på olika länkar som finns på hemsidan och tjänar poäng. Man kan även ta del av erbjudanden och liknande. Det finns även en hel del tävlingar också som jag gärna skulle vinna!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=66592

Bli medlem du med!


Innebandyhelg

Ganska seg vecka faktiskt. Skola 2 dagar och sen bara slappat , men jag tror jag behöver lite vila. Även om vi knappt gjort något i skolan då.

Igår var jag i birsta länge länge och köpte en massa grejer till lägenheten. Allt från en matta till färgglada platsbestick och lite där emellan. Rikard köpte även en diskmaskin fast på annat håll. Vi har lessnat på att diska manuellt :P
Var först med mamma och vi åt på ikea men sen så skulle hon hem så då gick jag själv. Men efter någon timme var hon tillbaka med Emma och Jenny så vi gick på ica och så kollade vi på skor.
Skor är nog min största last.. Köpte ett par vita igår, men dom har jag suktat efter länge och nu var dom nedsatta till 79 kr så då kunde jag inte låta bli! Kanske blir ett par till skor imorgon, jag och mamma ska på skopunkten ;)


Annars så lever jag och Rikard i ett distansförhållande trots att vi bor ihop och vistas i samma stad. Köriga scheman? Blir att vi går om varandra hela tiden.. Men det går väl till sig det med :)


Träningen idag gick bra. Jag har nog aldrig assat så mkt :O Hittar faktiskt Maja bra.
I helgen är det 3 matcher, men jag ska bara spela 2. Lördag och söndag. Imorgon är det också match men då blir det läktarn :P Även hängiven supporter som man är så åker man med på bortamatch och tittar :P

Men tack och godnatt


Äntligen måndag

Nu ljuger jag, för så kul är det faktiskt inte med måndag.. Men det var ju kortisdag idag så :) Var dock sinnessjukt trött imorse!! Skolan är ju inte allt för spännande nu kanske, men föreläsningen idag var bra för hon förklarade massa begrepp som man faktiskt har nytta av till tentan, det har inte dem andra gjort.


Jag hade ju världens bild idag! Men den vill inte laddas upp.. Ska se om jag kan få fram den senare :P



Fick fram den! Notera att Fränsta är med på förstasidan på innebandy.se ;) Och dom platsar i div 1.. Eller?

Annars har jag ju inte haft så där överdrivet mkt för mig sedan jag kom hem direkt. Diskade hälften av disken sen orkade jag inge mer :O Sen försökte jag läsa lite i den engelska boken som vi har men jag läste väl 3 sidor innan jag sov en timme ;)


Men nu, det bästa med måndagar - innebandy på tv! Umeåderby idag, Umeå city - Dalen. Tror stenhårt på Dalen och därför vinner väl Umeå city :P Heja granlos pojkar iaf :)

Jag får läsa AUO 2 nu :)

Fick reda på resultatet på uppsatsen som jag lämnade in i fredags idag och jag fick C. Grymt skönt, speciellt eftersom jag inte alls var nöjd med den diskuterande delen.. Så när poängen registreras i ladok har jag 45 hp och tillträde till nästa kurs som redan börjat :)
Måste säga att Lena var grymt snabb på att rätta! Cred till henne, fler såna lärare vore ju perfekt! Inte bara för att hon är snabb att rätta utan för att hon är kanon i allmänhet också.

Nu är det bara att vänta på att uppsats nr 2 blir rättad och skicka in det sista så är jag klar med allt. Det går ju fort bara man tar sig tid, det bevisade jag ju förut i veckan.


Igår var det match i div 3 mot BK sundsvall. Jag fick vara med och spela och det är alltid kul att spela mot såna som man spelat med tidigare. Ännu roligare är det att få sätta dit dom ordentligt :D vi vann med 9-1. Ändå tråkiga var att jag var back, men jag fick ju göra mål iallafall :P Linda och Jenny bad om 2 mål och det fick dom :)
Grymt att våra 94or är så bra! Cissi L är inne i en bra period nu!


Igår var det lagfest också. Jag var bäst på singstar och isborren gjorde stor succe. Resten var ju bara illa.


Upptäckte precis att han som spelar nördig kille i om en pojke har växt upp. Coolt.

Det finns en gud!

Blondinbella åkte ur lets dance.


Missade Lina programmet, eller glömde hon bara att rösta?

Prinsen!

Han är bra duktig han! Ledning nu :) Här sitter man stolt i soffan.


Skola = tröttast
Jobb = tröttast

Förövrigt är det en typ, nej förlåt, flera typer som är konstiga i gruppen. En som snackar som fan och den andra kör med solbrillor och vanliga glasögon :S Vad vill man dölja då? jaja.

Måste sova nu så jag orkar upp i gryningen. Får inte glömma morötter imorgon, dom tar tid att äta :P

Kväll eller natt

Nyss hemkommen från träningen. Var kanske den lamaste träningen på 100 år men vi hade ju kul iaf :P 8 st var vi så du kan ju ana tempot..

Jag har förövrigt jävligt ont i magen, har haft det flera dagar... Bara det inte blir någon magsjuka :S Var ju halvt på gång inatt..

Imorgon är det skola som gäller sen hem och vila och sen jobba. Första gången på länge jag ska jobba, men jag behöver verkligen pengarna!


Nej nu måste jag sova, upp tidigt imorgon för Härnösand..

090120

Skulle kliva upp i tid idag, men icke. Men anledningen var att jag var vaken över en timme vid 5 tiden och mådde pyton så då var det bättre att sova länge och bli pigg än att tvinga mig upp och bara må dåligt. Och det blev ju bättre.

Introduktionen var ju mest långdragen idag men vi fick en bra studiehandledning och det var skönt. Imorgon börjar föreläsningarna, skönt med korta dagar ändå och sen över en vecka att själv läsa in böckerna innan det blir stödseminarium på dom.

Nu ska jag åka och kolla på nya innebandyskor, dom andra är väldigt utsprugna och dom nyare är för stora...


Måndag 20 januari

Nu har jag haft "lov" i snart en månad. På den månaden hade jag kunnat göra klart alla uppgifter jag ligger efter med, eller kanske i alla fall en. Eller åtminstone jobbat lite på någon. Men icke.
Skäms lite över mig själv som har sån otroligt dålig disciplin. Eller lite? Mycket. Får inte ens läsa nästa termin om jag inte fixar det här, det borde ju vara en spark i arslet som heter duga, men inte ens det hjälper.
Känns som att jag har tappat lusten till allt med skola och praktik och allt allt allt. Känner mig inte som samma människa som för några år sen. Då var jag positiv till mycket och hade väl någon slags framtidstro, men vad hände?
Omotiverad är ju bara förnamnet.

Men imorgon blir det ändring på den här slappheten! Ska kliva upp tidigt och inte sova till 11 som alla andra dagar, skriva klart uppsatsen och skicka ivägen den så jag får gå kursen! Den börjar för övrigt imorgon och det känns ju jävligt onödigt att börja läsa den och sen inte fortsätta.
Ska även dammsuga, hänga upp alla kläder och boka en tvättid. Dax att ta lite ansvar..


Träning som vanligt idag och det var segt. Har varit mkt innebandy i rad nu, inte för att jag brukar klaga men ibland blir det tyngre och det hör väl till. Hinner väl ändra mig innan imorgon.

Ensamt här hemma också.. Rikard är på VM i speedski i Frankrike. Självklart skitkul för han att vara med på VM, men jag saknar han här hemma :P Hittills har det inte varit några tävlingar för det är dåligt väder men kanske imorgon eller onsdag? På söndag ska han vara hemma iaf! Då kan vi börja bo tillsammans på riktigt.

Nej dags att sova om jag ska orka upp imorgon och ta mitt ansvar. Godnatt

Shit internet! :O

Är hemma hos pappa och snyltar internet och mat idag ;) Borde skriva ikapp en massa men jag orkar inte :P


Var iaf på IBF - Ankars i div 3 idag och ankars gjorde vad som krävdes och vann med 4-2. Segern beror ju helt klart på det enorma publikstödet! Tror nästan hela laget var där och tittade.

Imorgon spelar vi i div 2 mot klockarberget kl 14 i skönsberg. Tror stenhårt på seger! Finns lixom inget annat.


Lovar att bli bättre på det här sen när vi får internet... Glocalnet är lågt och segt.


1 januari 2009



Så här ser det typ ut på mitt rum, allt i en enda hög på golvet utan någon speciell ordning. Inte lätt när man ska flytta :P
Har fått ordning på det viktigaste i alla fall och ställt det utanför krigszonen så det ska bli lite lättare att få de till släpvagnen.

Imorgon kommer annars vara en rätt hektisk dag för det är inventering kl 07.00 och direkt efter det får vi nyckeln och då är det bara att ÖSA in alla grejer och skruva ihop alla ikeaprylar illa kvickt typ. För på lördag åker Rikard till första anhalten på sin världsturné, typ. Blir mycket skruvande och grejande. Viktigast är att få upp sängen, soffa, soffbord, tvbänk och tv. Gärna en dator med fungernade internet men man kan ju inte begära allt. Kom på att mat kan ju också vara bra att ha.

Men nu ska jag nog ta och slå igen locket så jag inte är helt lost imorgon. Tjo!

RSS 2.0