ihärdiga små

Shit, läsarantalet har gått upp nu! Betyder alltså att jag borde skärpa mig och skriva här också :P

Min dator har lagt ner, den vi helt enkelt inte. Jag försöker gå in på internet men det kommer bara upp en ruta om något fel, så jag gav upp. Men jag var hos pappa en sväng förut och då fick jag låna deras minidator, ni vet en sån där som proffsbloggare har så dom kan blogga överallthelatiden. Undra om man kan tjäna lite pengar nu när man har en proffsdator :P

Funderade på att vara vaken superlänge idag, men jag skiter nog i de och går och lägger mig.

13 timmar

Ja idag blev det bara 13 timmar i vaket tillstånd, jag gillar helt enkelt drömmarnas värld mer.
Emma och Jenny är hos mig nu, men dom kom hit och somnade direkt så dom är inte vidare sällskap direkt, men det var ju sent för dom små. Kanske man skulle hållt dom uppe lite till så dom sover imorgonbitti...? Jaja nu är det för sent.

Imorgon blir det lite stan, kolla på skor åt Emma, handla lite dryck, granlomatchen, skjutsa hem kidsen och lagfest och där kan allting hända.



Mitt gäng lixom.

Men nej jag vill inte.

Känner sjukdomen krypa sig på. Blä säger jag bara!
Ska ta mig en liten macka eller två nu sen krypa ner och läsa lite om teknikhistoria.. Imorgon blir det upp för promenad med farmor :)



Ont runt ögonen :( Satsade här på att likna hon i top model. Talang? Ja.

Innebandy alla dagar i veckan!

Det vore något de ;) Men kroppen skulle väl inte palla riktigt. Jaja.

Den här helgen har lixom föregående gått lite i innebandyns tecken. Lördagen bjöd på gruppspel i DM där vi spelade tre matcher. Första mot Timrå, och en vinst där med 10-1. Andra mot Klockarberget, vinst 5-0 och sista mot IBF och där blev det vinst med 1-0. Sista matchen var grymt skön att vinna! HELA laget slet och jobbade och det är så det ska vara varje match! Extra skön seger var det ju också eftersom det var IBF-laget som ramlade ur ettan förra året.

Idag var det också match mot Hudik/Björkberg, dock bara en (tråkigt). Men denna gång var det en riktig match, med 3x20 min effektiv tid så det räckte ju. Med tre matcher i benen var det inte alls lika bra spel idag. Vi började bra, men sen var det lite halvsegt. 2-2 slutade det hela, alltså inte en enda förlust den här helgen :)

Grymt kul att lira med Spontis och Linda också, känns som vi passar varandra väldigt bra! En säsongs tjat ger resultat ;)


Ute i mörkret

På väg hem från Ljustorp får man se upp, för det är livlig aktivitet längs vägen! På den milen som det är från mamma och ner till Stavreviken träffade vi på två älgar, en grävling, en räv och tre katter. Gäller att vara på hugget lixom. Jag slog på Rikard hela tiden och ville att han skulle köra typ 20, men jag fick inte min vilja igenom. Fast hade vi gjort de vet jag inte om vi hade varit hemma än. Men hade han kört för fort rakt in i en älg hade vi ju inte heller varit hemma. Så 20 är en bra hastighet längs den mörka vägen från Ljustorp.

Nu sitter Rikard och spelar Bounce på min telefon, han vill inte gå och lägga sig för imorgon åker han till Umeå igen.. :( Jag vill inte heller gå och lägga mig, men jag är väldigt trött.

Klagomål

Rikard ringde nu och klagade på att jag uppdaterar bloggen för dåligt. Och när han säger så då är det nog dax att ta tag i verksamheten.
Anledningen till att det inte blir några inlägg är för att det är så tråkigt att bara skriva rakt upp och ner utan bilder, och grejen jag använt för att lägga in bilder med har hamnat i Rikards bil (alltså är det ju helt enkelt hans fel att det inte blir uppdaterat).

Men nu har jag ju uppdaterat om läget. Bloggläget alltså.




Snygg kattbränna jag har! Liten fläck under hakan ;)
Jag vill utomlands igeeeeeeeen! NU!

Oboy är väl gott!

Här hemma har vi inte haft mjölk på några dagar för jag har varit för slö för att handla helt enkelt, men idag så kom jag i alla fall till skott och köpte mjölk! Det är ju så sjukt gott med ett glas kall oboy när man inte druckit de på väldigt länge. En liten ostmacka till de och kvällen är räddad :)

Träningen idag gick väl hyffsat, var ingen toppträning men inget bottennapp heller. Nya stickan har ju visat att den duger i vissa lägen men i andra klarar den inte alls av pressen. Tex skott utifrån under spelet.. Då skulle dom där två centrimetrarna som saknas behövas. Men det är väl en vanesak det också precis som allt annat!
Under övningarna går den bra faktiskt. Men såklart måste den ju få lite tid på sig att växa in i rollen den också.
Efter träningen tänkte vi stanna och kolla på IBF, men vi sket i de och for till sporthallen där BK mötte FBC Nordic. Jag hade dock inte med mig någon bh, utan bara sovtröjan för jag tänkte åka hem och sova! Sanna hade dock två och otroligt nog kunde jag ha den :O
Matchen var inte så skitkul, mycket utvisningar och slag. Efter två perioder gick vi hem. Då hade jag även lyckats lura dit Linda och Lålli :) Sjuklingen vettu.

Men nu måste jag sova annars är det väääääldigt stor risk att jag somnar imorgon på tekniken eftersom den inte är allt för spännande för tillfället! Jag vill ju bygga och greja, inte sitta och lyssna på två veliga karlar.
Man förstår ju varför tjejer inte gillar teknik...

 

CUP I HELGEN!! :D


Power utan power..

Ont i huvudet och trött och less..


Har nyss målat väggen i vardagsrummet för andra gången och det ser bra ut nu :) Efter träningen kan jag nog dra bort tejpen som skyddat kanter och grejer.

Men nu ska jag lägga ner maten i matlådan, byta om och packa väskan för att sen åka på butiken där det är klubbkväll och så sen träning. Men först av allt! En alvedon!

Lalalala

Nu ska vi ta och traska iväg över krönet för att hamna hemma hos Rasmus och Nina. Där hoppas jag att vi ska spela lite spel och så :) Blir en tidig kväll för det är ju match imorgon!!

Nu väntar Rikard och lilla pojken på mig så bäst jag går.

Timråseger!

Timrå piskade på Modo idag i SCA-cupens första match. Man kan ju helt enkelt säga att det var vackert!
Enda minuset var väl att jag inte var van ishallen än för jag frös som en tok! Fick springa ut och hämta en tröja i bilen i pausen.



Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok :) Vill gärna läsa ut den idag men det blir kämpigt då det är över 200 sidor kvar.. Men imorgon så är den nog klar!

RSS 2.0