Kastar in handduken

Klockan är kvart i nio, jag ger upp dagen. Trött och sliten, det tär att jobba på dagis. Sen finns det ju en miljon äckliga bakterier där också som verkar trivas i min kropp. Ont i halsen och känner mig febrig.. Jag var ju sjuk förra veckan ju!!!

Dagens träning var att äta en glass

Tisdag 2 mars

Ändrade planer blev de! Fick hoppa in och jobba idag, även imorgon och på torsdag! Kan ju lugnt säga att det leder till en trött Ida i alla fall. Men det leder ju även till pengar!

Nu ska jag packa ihop träningsgrejerna och åka iväg och gymma med Spontis, sen direkt på innebandy. Hoppas på att somna ovaggat idag.


Måndag 1 mars

Var på birsta, hittade inga träningskläder men en våg köpte jag i alla fall :) Så nu startar de!

Provade på yoga idag med Spontis och Jonna, det var ganska skönt på något vis, som en timmes stretching. Lite jobbigt var det också ibland och så gjorde de ju såklart döont i alla stela muskler :P
Även tränat innebandy, men det var inte så superduperhögt tempo där direkt, men ändå skönt att komma igång igen efter en veckas sjukdom :)

Imorgon blir det jobb hela dagen i stort sett, sen gym innan träning med Spontis :) Grymt om man kunde hålla i de här att göra något varje dag! Vi får väl se :P




Dagens vikt: 63.6 kg


Första mars, nu börjar det

Det är ca 5 månader kvar till tjejmilen och idag ska det börjas!

Avklarat:
40 min promenad
Hårdbröd, fil och apelsin till frukost

Nu väntar:
Dusch
Birsta för att inhandla en våg, "gymkläder" och se om jag hittar något på Rut mfl
Möte om jobb
Judotränare
Yoga/gym
Styrelsemöte
Innebandyträning


RSS 2.0