Ett glas vatten tack

Nu ska jag gå och lägga mig. Skulle egentligen gått för längesen men så fastnade jag i en blogg som vanligt..
Tänkte börja läsa en bok nu som jag lånade på biblo förra veckan :) Mysigt att varva ner en liten stund på kvällen. (Även om jag inte gör annat än varvar ner hela dagarna...)

Ett glas vatten på det här så blir det bra.



<3 Rikard

Nya stickan



Ja här är den, svart och röd. Hoppas den är lika bra som den andra stackarn!


Stickan är död!

Ja igår hände det ofattbara. Jag vill fortfarande inte tro att det är sant, har svårt att inse vad som faktiskt hänt. Jag tänker att det bara är en hemsk dröm, men det är så mycket sanning det kan bli.. Stickan är död, den gick av igår. En klumpig tjej klev på den och sen slog en annan på den och det var då det hände!
Sågade till kanten och nu ska den få återuppstå hos en ny kortare ägare.


Klockan är tidigt

Kl 8 ska jag på besiktning av gamla lägenheten. Klockan 8 är man inte vaken på sommarlovet.

Duscha

Alltså det här med att komma in i duschen när man kommer hem efter en sen träning är verkligen ett himla projekt! Innan jag kommer innanför dörren kan jag vara väldigt bestämd om att jag ska duscha på en gång men det blir ju aldrig så.. Varför är det så svårt att bara klä av sig och hoppa in? Förstår verkligen inte.

Nej marspannkaka und so weiter.

Fan facebook, vad ska jag göra då?

Kontot ej tillgängligt

Ditt konto är inte tillgängligt för tillfället på grund av webbplatsunderhåll. Det bör vara tillgängligt igen inom några timmar. Vi ber om ursäkt för olägenheten.


Birsta, stan, birsta

För att upprätthålla ordningen borde jag alltså åka på stan imorgon ;) Men jag hade inte planerat de, men man vet ju aldrig vart bilen svänger så.

Idag var det iaf birsta då, kikade runt överallt och det slutade med att jag köpte scrapbooking-grejer så jag kan pyssla lite ;) Köpte även små klädnypor för lite pyssel :) Kommer bli fint hoppas jag!

Mötte upp Kungungen och vi kikade på telefoner och drömde om en iPhone, men det stannar ju bara vid en dröm..



_______________________________________________________________________________ off topic
Idag har min prins varit sjuk :( En liten kräkråtta! Stackarn som är alldeles ensam där uppe! Jag önskade han var hemma. Har pratat med han massvis med gånger idag och han har låtit bättre och bättre för varje gång :)

Kakor och mjölk



Visst ser det gott ut?

Fick äntligen se Twilight! Har velat se filmen sen jag läste boken i Kroatien men det har lixom inte blivit av och idag när jag åkte Sundsvall runt för att hitta den så var alla exemplar uthyrda.... Men det löste sig för mitt internet valde att älska mig ikväll ;)
Filmen var så bra som jag trodde faktiskt, faktiskt.

Vad nu?



Sitter här i tystnaden, men så hör jag ett ljud. Det tar en stund innan jag kommer på vad det är. In genom den öppna balkongdörren kommer det en doft som man känner igen, sommarregn mot asfalt. Och där ser man, en liten skvätt regn släppte molnen ner, men det var över lika fort som det kom.

Lila





Min dag




11:25Sjukhuset
11:50Sjukhuset
12:20Project runway
13:15Oprah Winfrey show
14:10Extreme home makeover
15:05The Tyra Banks show
16:00Top model 3
17:00Project runway
19:00How I met your mother
19:302 1/2 män


Tv3 har räddat min dag!

Nagelfix

Idag var jag ute på birsta mellan judon och innebandymötet. Tanken med hela besöket var att köpa något fint till mig själv som en liten tröst då jag inte är allt för superglad nu när Rikard pluggar i Umeå.. Men jag hittade inget jag ville ha vilket beror på min otroliga snålhet. Det är dock bra för jag har verkligen inte pengar! Hela sommarn har varit en enda fattiglappsperiod.
Men åter till saken - jag hittade inget!

Efter mötet for jag på ica för att köpa lite mjölk och sådär och då hittade jag såna stickers som jag sökte! Billiga sådana också så jag lyxade helt enkelt på med 2! Och så lite genomskinligt lack på de så det sitter bra :)



Sen när blev jag så tjejig? :S

Ny färg

Ja idag efter evigt slöande gick jag ner till farmor och färgade håret. Denna gång blev det dassigt brunt med inslag av grönblondt.. Kanske inte det mest ultimata resultatet men ett litet glansshampoo på det här så!



På den här bilden ser det faktiskt inte så hemskt ut som jag just beskrev det. Men man vänjer ju sig!

Mitt första presentkort!

Jag är medlem på gratisbio.se och har nu fått hem mina första presentkort! Fick två stycken på 50 kr. Det tog inte så lång tid att få ihop poängen heller. Jag var med på lite tävlingar och undersökningar och sen så kunde jag beställa hem presentkortet :)

Tänkte att jag skulle utnyttja presentkortet idag ;)

Träna och fiska

Eftersom vi bara var på snabbvisit i Umeå hann jag med att träna. Gick dock inge vidare direkt, känns som man måste bevisa något hela tiden. Jaja nog om det.

Efter träning drog jag, Linda, Spontis och Sanna ut på Alnö för att fiska! Men efter ca 3 kast packade vi ihop skiten och slängde masken ner i vattnet bara. Fiskarna lär ju inte ha sett något för det var ju becksvart.
Men vi satt på en klippa bra länge och bara surrade. Skönt att kunna snacka sådär, även om det inte är om något speciellt lixom, men säger man något så fattar dom.



Svårt att meta med kastspö med sänke, utan flöte också.

Umeå tur och retur

Idag var dagen då det skulle ske. Rikard halvflyttade upp till Umeå. Vi åkte upp imorse med hans föräldrar men innan vi ens kommit iväg så märkte vi att Rikards cykel blivit stulen så vi fick börja med att leta fram en annan. Men vi kom ju iväg. Tre stopp blev det på vägen innan vi var framme. Väl framme var det tydligen stress för vi skulle vända hem igen typ på en gång.. Jag ville ju vara kvar och följa med och titta runt och sådär men men...

När vi skulle åka var det inte direkt det roligaste jag varit med om men det gick ju det också. Nu vill jag bara att det ska bli fredag så vi kan ses igen! <3

En glad kille



Så här glad var Rikard inatt när han kom hem :) Jag och Jennie satt och slöspelade lite TP när han kom hem och var alldeles sprudlande glad. Lite alkohol kan man ju tänka sig att det fanns i blodomloppet ;)

Finns även film på det hela men den lägger jag inte ut, han vill inte bli uthängd.


Nu ska vi packa för imorgon bär det av till Umeå! Lite nervöst är det allt..

Varför plågar man sig själv?

Hela dagen igår i stort sett, och delar av dagen idag har jag läst bloggar där föräldrarna skriver om sitt barns kamp mot cancer som har slutat uppe i himlen.. Jag förstår inte varför jag plågar mig själv på detta sett då det egentligen bara är att stänga ner rutan och låta det vara, men jag kan inte sluta läsa!

Tårarna rinner som bara den och jag förstår inte hur dem tar sig igenom allt.



Nu ska jag försöka tänka på något positivare.

Ny design

Fixade en ny design, bara för er alla mina 2 bloggläsare :P

En onsdagskväll i residentet


Efter en helhalvdag i birsta med inhandlande till lägenheten drog vi en goffe med Jennsa där Rikard helt otippat vann :O :O Jag vet, vi är alla fortfarande i chock!
Därefter rullade vi runt staden och alla våra hem för att samla konsoller och diskmaskiner. Det har redan bildats ett litet berg här så diskmaskinen är efterlängtad!

Vi började titta på en film, surfer dude, och den var kass. Dude, bro och röka på var vad filmen handlade om.
Rikard hade fullt sjå att vårda sin blomma ömt. Den ska sprayvattnas och han tror på fullaste allvar att jag ska fixa det flera gånger i veckan när han är borta. Kan han glömma kanske. Igår var han framme och sprayade på den där saken säkert 5 gånger. Här har vi lyckats forma han på bild.




Jag och Jennsan vi drog igång och lirade TP (version jättegammal?). Det blev en lång omgång som avgjordes av två vilda gissningar av Jennie. Helt otroligt hur man kan ha sånt flyt 2 gånger (nästan tre!) Fråga ett hon chansade vilt på var vilket år som det sköts fler än 100.000 älgar i Sverige (1979) andra frågan var när Lotta Engberg var med i något schlagerEM med nån bugabolåt (1987) och den hon nästan hade rätt på var vem som hade skrívit någon låt någon gång någonstans typ. Hon gissade på Sten Andersson och det var Stig Andersson. Sjuk människa :P

Mitt i omgången piffade Rikard upp spelplanen med ett ljus som skulle dofta havsbris men snarare luktade liten brasa på en strand.



Kanske dax att skaffa sig en nyare variant av spelet.. ;)

Elfel?

Idag stängde dom av elen för oss här i lägenheten och det ställde ju till med lite problem om man säger så. Varken jag eller Rikard hade så mycket batteri i telefonen (vi hittar inte laddarna..) så vi fick pyssla lite för att kunna ringa elfirman. Men det gick ju bra. Dock slogs aldrig elen igång så vi fick ringa igen men den här gången var batteriet helt slut, som tur var så var Victor här så vi kunde låna hans telefon :P
Det kom en elkille hit och skulle fixa det hela, och vi fick ström! Men grannen den stackarn han fick ingen ström han.. Vet inte om det blev något fel där så vi fick hans ström eller vad som hände. Missade upplösningen på det hela eftersom jag var iväg och lämnade min bil som inte mår så bra. Vi är ju nöjda iaf :P

Rikard är i pysslartagen nu och fixar med hemmaljudet. Jag fixade ett skrivbord idag också så det börjar ta form här :) Var även och shoppade lite på ikea, synd man inte har mer pengar för där är det så lätt att bara plocka! Blev dock bara gardinstänger, tidskriftssamlare och en låda idag.. Så snart är allt uppe här :) Riktigt nöjd är jag! Efter det här ska det målas och tapetseras och grejas som bara den!



Men dax att byta om, träningen kallar!


Nyinflyttad

Ja, flyttlasset har ju gått igen men den här gången till en större lägenhet. Hela 55,5 kvm ;) Nu har vi fullt sjå att plocka ur alla kartonger och komma överrens om hur saker och ting ska vara :P
Det är ju tänkt att vi ska måla och härja lite men hittills har vi inte varit helt ense om hur det ska se ut...
Idag fick vi i alla fall gardiner till sovrummet av farmor :) Vi fick även till köket men dom var hon tvungen att sy till lite först.

Sakta men säkert så kommer det att bli kanon här!

Nu måste vi ut i monstertvättstugan och plocka in den sista tvätten. Tvättstugan är ju i storlek som en mindre lägenhet och har tre stora snabba maskiner, en enorm torktumlare som Rikard kröp in i och så två stora torkskåp. Man blir lixom lycklig över att det går så fort att tvätta nu, lite skillnad om man jämför med tidigare! Dock blir det väldigt mycket tvätt att vika när det har torkat eftersom man kan köra så mycket samtidigt..


Nu sa Rikard precis: "Jag längtar tills vi får upp fikusen här" och syftar på en stor blomma vi tydligen ska ha i ett hörn :P Det är viktigt att det är en fikus :P

Idag är det den 15 augusti

Jag och Rikard har nu varit tillsammans i 2 år och 11 månader, det är ganska mycket det! Fast det är ju bara början lixom, tänk om 20-30 år då man ska tänka tillbaka på hur det var när man var 20 år, då kommer man nog skratta :)
Kanske att vi kommer ihåg då att just den här dagen flyttar vi till vår första bostadsrätt! En tvåa på 56 kvm i granloholm.

Jag sitter just nu här och fördriver tid, har packat ner allt utom datorn nästan ;) Det som är kvar har jag sparat till mamma så hon också får något att göra. Hon gillar sånt hon ;)




En gammal bild från köket som är lite stökigt, nu är det iofs också lite stökigt men det är flyttstök och det är en helt annan sak ;)

Måste packa

På lördag är det tänkt att vi ska flytta, men vi har inte kommit så långt i det här med packning.. :P Idag rensade jag iaf bland alla saker i badrummet och packade ner sånt som man inte använder varje dag, alltid något och det är ju en början.

Nu ska jag åka ut till birsta och köpa en pensel och maskeringstejp. Verkligen värt att åka dit för det men ;) Så himla tråkigt att bara vara hemma och inte göra ett dugg. (Ja jag vet att jag kan packa men det är tråkigt).


Måste ha!

Det kommer bli vilt spenderande av pengar när jag får lön, vilt.
Det som ska införskaffas är:



1. Ny bärbar dator - Nuvarande ligger på sin dödsbädd, tar ca 30 min att starta och gå ut på internet.
2. Ny klubba - dock beslutsångest...
3. Nytt skrivbord till lägenheten - Har inget gammalt då måste jag ha ett nytt ;P
4. Kakel/Bild & skiva - Kaklet i kommande lägenhet faller inte mig i smaken..
5. Ny bil - Dvs sälja min lila pärla :S Har inte riktigt bestämt mig på den här punkten.

Halva lönen pang bom lixom. Men nu ska jag ta min och kila in (sitter ute i underbar värme i min nya solstol) och koka potatis, hänga tvätt och sen steka på lite korvsing.  HUSMOR som aldrig förr.

Bilder är kul



Är hemma hos mamma nu och botaniserar i bilder. Det är nog bland det roligaste jag vet! Vill bara pyssla och greja med dem men tålamodet brukar tryta när det inte blir så fint som det är uppe i mitt huvud och jag ger upp.. Ska nog ta och skriva ut lite bilder när jag är här, man måste ju passa på när det finns fotoskrivare :)

På bilden ovan har Johan med visst våld fått upp mig på dansgolvet. Kort efter att bilden tagits är jag försvunnen och håller mig i hörnen för resten av kvällen.

RSS 2.0