Stora shoppardagen!

Var sugen att åka till birsta eller stan hela morgonen så jag hörde med Linda vad hon skulle göra efter skolan, och hon skulle till birsta med Ida (syster)  :D Men hon skulle inte dit förrens efter fyra... Så jag for dit innan :) Hann dock komma så långt som när man ska svänga ut på motorvägen när jag inser att jag inte har någon mobil med mig, så det var bara att vända hem igen och leta igenom hela lägenheten. Hade tydligen lagt den i fönstret av någon anledning. Men sen så kom jag iaf iväg till birsta, gick på HM och köpte 2 koftor och 2 t-shirtar :) Gillar sånt som är billigt , spec ta två för en typ :P
Inne på HM hör jag en välbekant röst som säger något om plysch och det kan ju inte vara någon annan än Elina! Fiskar upp henne och vi går runt lite snabbt innan hon ska dra. Men så ringer mamma och skvallrar om att ligan från gnarp är uppe och handlar så möter upp dom på donken som vanligt ;)

Vi går runt och kollar i alla affärer och jag köper 2 scarfar och ett par trosor! Adam och Alwin är busfrön den här gången! Dom brukar vara lugna, men nu är dom väl van att träffas :P
Hanna behövde nya skor så vi letar efter de men hittar inga bra, så vi åker över till skopunkten. Det är en bra affär, ta 3 betala för 2 lixom ;) Jag hann dock inte stanna så länge så jag vet inte om hon köpte några skor.

Åkte till judon och slötränade lite. Fick fett sendrag i skinkan, kan ju bero på att jag aldrig spänner musklerna så mkt :P Blev även helt ihopbyltad på mattkampen.. Man kanske borde träna mer..........
Ett kort möte efter träningen sen snabbt iväg till innebandyn, kom en halvtimme sent, och väl där lirade vi lite :)

Imorgon är det bortamatch i hudik, jag och Linda ska agera stabilt backpar ;) Spännande!


Ja men mer ska jag nog inte skriva, sitter bredvid Rikard i sängen som sover och han grymtar till lite då och då, tror inte han gillar ljudet av tangeterna. Så så var det med det. Natti :)


Tvn är tillbaka!!

Äntligen har vi hämtat ut tvn igen! Den hade skitkonstig bild när vi fick den så vi lämnade in den, och nu är den bra :D Grymt skönt att kunna kolla på en massa kanaler nu :D Dock sjukt att man kan bli så lycklig över en tv :P

Kollar på The Bachelor Rome nu, det är ju sjukt. En tjej är så jävla bortskämd. Hon har inte ens någon verklighetsuppfattning, sinnessjukt.

Var nyss high school musical 3 reklam. Den svenska varianten på teater. Snacka om att förstöra en film!!



Nu ska jag på birsta :D

kräks

imorgon är det tenta. kräks. kräks. kräks.


Jag vill blogga med bilder!

Vill blogga med bilder... Men jag vet inte vart jag har sladden till kameran så det går inge vidare..
Jag kan ju alltid använda gamla bilder men det är inte lika kul ju. Ska försöka leta reda på den någon gång.

Det gick ju förövrigt inte att skriva igår och i förrgår hann jag inte med mig. Men det här är iag mina bravader på birsta med Sara, Thanet, Adam och Alwin i måndags :P  Läste i Saras blogg att dom var uppåt landet så jag for dit helt enkelt :) Vi gled omkring och jag busade med grabbarna. Alwin hade fått en pistol som sa "fire, pang pang pang" typ och han sköt med den där hela tiden så man lessnade lite på ljudet. :P Adam hade köpt en radiostyrd bil, men man var tvungen att skruva upp lådan den låg i och det gick inte för vi hade ingen skruvmejsel. Men han hittade på allt möjligt man kunde skruva med men det gick inge vidare så han fick ge upp tillslut.
Vi var även in på ikea och jag handlade en massa grejer som vi behövde, typ lampor och lådor. Men sen var det roliga slut och dom skulle hem så jag for på fotboll, inomhusligan. Kollade på Christian, dom vann, minns inte med hur mkt men det var inte så noga :P Dom vann även totala inomhusligan :) Sen avslutades dagen med träning, inte allt så seriöst kanske, men tränade ju att zorra ;)

(här var det tänkt en bild på Adam och en på Alwin men det går inte ladda upp)

Skola idag iaf, var inge pigg imorse direkt. Men seminariet var bra. Värdelöst att vi inte ska ha Lena imorgon också när det är två böcker istället för en, varav en är på engelska.. Och så har jag inte läst den heller. Heja.

När jag kom hem iaf hann jag ju träffa på Rikard en sväng innan han for och jobbade sen skulle jag läsa. Kom väl en sida innan jag somnade, sällan ;) Men sen när jag vaknade var kroppen helt konstig, typ lealös nästan. Ringde mamma och hon och Emma kom ner för att kolla till mig typ :P Fick samla ihop mig iaf för på onsdagar är jag tränare så det var bara att pallra sig dit. Var inte allt för sugen. Tänkte stanna kvar och titta på fysträningen efter men jag orkade inte.
Nu sitter jag i soffan och känner mig konstig i kroppen.. Ska försöka läsa lite mer innan jag går och lägger mig, men det känns lite långt bort. Blir en tidig kväll iaf. Bättre att jag kan gå imorgon utan att ha läst så mkt istället för att jag är hemma och är sjuk för att jag tagit ut mig typ.

Semestersvenskar, nice.



Uppstigning 06.00

Nu är det fem och en halv timme tills jag ska kliva upp igen. Det går inte att sova.

Var på div 3 matchen idag och kollade. Inte lik kul att titta som att spela :P Men min kropp behövde vila alltså, och så fick jag inte spela för Ecke heller eftersom det finns fler än jag som också vill spela......:P
Dom vann iaf med 13-2 mot Alnö!
Såg även en match innan, IBF - Söderhamn. Snacka om att söderhamn lever på sin "stjärna". En av backarna gjorde också en jävligt ful eftersläng precis bredvid domarn men han gjorde ingenting. Han sa bara att hon skulle sluta med det där. Stört. Jävla nivå vi har på domarna alltså.

Lärde mig zorra idag! :D Kunde ju lite innan men inte så jag kunde dra bollen mer än ett halvt varv typ, men nu så kan jag det! Iaf var femte gång typ ;) Fast Ecke snackade om nån ny variant idag så man måste väl kolla in den också :P



Nu är det bara 5 timmar och 20 min kvar, kanske dax att försöka knoppa....


Men snälla, snälla snälla

Vad hände i melodifestivalen? Caroline af ugglas. Det är ju ett skämt. Och den där Mede? Nej.


Bortamatch i glada Bollnäs idag igen, eller ja, Edsbyn, Alfta. Hatar hälsingland alltså! Noll nivå på domarna och värdelösa hallar. Man märker ju att innebandyn inte är allt för stor. I dagens domarpar var ena domarn 75 år, det är ju helt sjukt. Han hängde inte med precis. Dömde bort totalt 3 mål, 2 för oss. Den andra domarn gick bara och skakade på huvudet när han inte visade frislag åt fel håll.
Men vi vann ju med 12-5 :D Viktigt att vi snurrade upp deras "superstjärna" några gånger. Som förövrigt fick yxa, hugga och kapa både klubbor och ben hur mycket hon ville. Stort att vara stjärna i Alfta. Heja



SCOTTS!

RSS 2.0