Judo

Dagen skulle kort kunna sammanfattas med plugg och judo. Men lite mer ingående kan jag ju vara.

Satt 3.5 timme på miun och pluggade. På dom där 3.5 timmarna borde man kanske hinna lite mer, men det kändes ändå bra att få något gjort. Dock läste jag studiehandledning för kommande delmoment och då ville jag bara grina. Men men det är bara att köra på..

Hem en sväng för att äta middag, det blev gröt, mycket lyxigt. Man blir ju mätt i alla fall. Sen for jag iväg på judon för att träna för första gången på 1000000 år, judo alltså. Det kändes ungefär som bilden nedan ;P Men jag lever ju fortfarande. får dock se om det blir någon repris av det hela..



Nu måste jag gå ut och flytta bilen för det var folksamling ivägen när jag kom så jag kom inte in. Måste skynda mig innan Riken så jag får motorvärmarplatsen!


Wollibolli



Eller hej, beror på om man är Kenny starfighter eller inte. Jag är ett Kenny-fan nu.


Men man kanske ska ta och återkoppla på de föregående inlägget så det blir lite sammanhängade grejer här i bloggen. I och för sig är inte livet riktigt sammanhängande men ändå.
Tror jag slutade att skriva när jag kommit till tisdag eller något. På tisdag kväll var det prov-träningar i alla fall. Skulle komma ett gäng med det kom några färre. Men vi får väl se. Var ju kul med innebandy i alla fall.

Onsdag innebär FYSTRÄNING. Mammsen svek inte utan tränade även den här veckan! Märks att man har gjort det där några gånger nu för man orkar mer. I alla fall armarna har växt sig någon millimeter. Ja innan alla fysbravader var jag ju tränare dubbelt upp också, men de är sånt man gärna glömmer lite snabbt.

Torsdag innebar skola :| Men det var lugnt värre. Tog väl cirkus två timmar med rännande i personalrum och korridorer så det blev mjukisstart. På kvällen var det EMD i birsta city :D Linda och Lolli dom drog frontrow dom medans jag och Elina var lite mer i bakgrunden, men det slutade i alla fall med att jag och Jenny som vi fiskade upp på vägen fick kungplatser och såg asbra ;) Mumma!
Var även provträning den här kvällen men ja, finns väl inte mkt att säga. L89 är välkommen :)
Efter träningen när man är trött och bara vill stupa i säng för att man ska upp tidigt så kommer man hem och möts av fyra grabbar på lite festhumör. Jag var ju på sovhumör..
Men jag var sansad och efter duschning och grejer så tog jag till onda ögat från sängen och det gav bra resultat ;)


Fredag var skola igen, även kortisdag idag med. Dock en mkt givande kortdag! LR är kanske bästa läraren?!
På vägen hem tvingade Emma och Camilla med mig på dagis och lunch på stan. Cafe Afmidor kanske de hette där vi åt :P God mat, men lite dyrt för min stackars studentekonomi. Fick sen ett sms av Sara där det stod "Birsta NU?" så det var bara att ta sig dit ;) Fiskade upp Linda på vägen och sen for vi runt där som tokar bland alla affärer med Adam och Alwin i släptåg. Sara var stressen själv så vi tog med kidsen till Donken så hon kunde springa själv. Efter att stormvindarna lagt sig och dom tagit vita blixten hemåt igen så for jag och Linda över på skopunkten och kollade på skor/satt på en pall och surrade. Sen bar det hemöver till ensamhet. Men pappa och Victor räddade upp det hela och vi spelade biljard :D jag vann 2 av 3 matcher :D:D Sjukt. Kvällen rundades av i soffan sovandes :)

Lördag, som även är idag har gått i tvns tecken. Fast på morgonen var jag faktiskt ute och letade fynd både i skönsberg och på stan. Men inget shoppande. Sparar för stockholm.
Sen kom tvtittandet igång, rent hus, du är vad du äter engelsk version, du är vad du äter svensk version. Mkt kvalitetv :D
Sen kom pappa och Victor och hämtade upp mig för jag och brollan skulle ju bjuppa på middag för pappa fyller år till veckan :) Olearys feta hamburgare blev de! Sen bio, Kenny Starfighter! Trodde jag skulle avsky filmen för jag minns ingenting från tvserien mer än namnet men den var kung! :D
Efter bion vart jag hemskjutsad och tvtittandet fortsätter. Smarta ungar och robinson och sen lite inslag av Måns mitt i allt. Otroligt allmänbildad man blir på det här, eller något.

Jag och Jennie har även smidit planer för framtiden, dock inga jag kan avslöja nu. Men en sak kan ni ju få veta, vi ska börja spela, typ keno. 20 kr om dagen, 356 dagar i cirkus 50 år. Brukar ta så lång tid innan man vinner för man ska köra på samma nummer.


Nej nu avrundar jag det här, Riken är snart hemma! Segt att han jobbar så mkt..

Wollibolli


Kanske idag, kanske imorgon

Händer ju inte allt för ofta att det bloggas i den här stackars bloggen, men jag tänkte dra en fet update nu helt enkelt och se om jag orkar uppdatera någon fler gång den närmaste månaden.

Tänkte även vara en coooling med centrerad text ;)

I början av veckan var ju Riken borta på speedskitjolahopp och tävlade så jag hängde hos mamma ;D Skönt att bli serverad och inte behöva städa eller nånting. Skönast att slippa laga mat! Frukost, lunch och middag lixom!
Kommer aldrig att växa ifrån de ;)


Nej fan jag orkar inte skriva mer! Riken kom hem från jobbet och det blev singing bee och lets dance och sådär. Tar och fortsätter en annan dag :P


Två dagar skoter

Både igår och idag var jag och Rikard ute och åkte skoter i Matfors :) Mycket trevligt! Lederna är dock jävligt hoppiga och det är lite trångt på skotern så man får kämpa när man sitter där bak. Har en fruktansvärd träningsvärk/ vanlig värk i ryggen nu!

Igår for vi mot Lucksta och fikade i en backe. Solen sken och det kunde knappt blivit bättre. Dock skulle Rikard jobba så vi hann inte stanna så länge.
Idag for vi åt ett helt annat håll och stannade vid någon tjärn där det fanns grillplats och sådär :) Men idag var det mulet..
På vägen dit hade jag en ryggsäck fylld med ved så jag blev ju baktung som aldrig förr och fick slita.
Men det var värt det när vi var framme och drack varm oboy och grillade :D Sen spelade vi kort och myste. På hemvägen körde jag en bit men jag är så vek i tummen så det blev bara en stund :P

Eftermiddan spenderades i birsta med Linda ;) Köpte tvättmedel, spännande.

En kväll i soffan, men nu är det sovning, nya tag imorgon!

En helg i snöns tecken

Det här inlägget skrev jag egentligen i söndags, men blogg.se gillar inte att samarbeta.
Men till saken.

I lördags for vi upp till Ljustorp för att kolla på mello och umågs lite. På kvällen kom Rikard på att han skulle impulsköpa en skoter, så grapparna rullade iväg och handlade lixom. Vi kvinnor vi stannade kvar hemma och surrade skit :D

På söndag var det alltså dax för invigning av skotern och vi tog en svängom till ett vindskydd där vi grillade korv och gjorde toast. SKÖNT att äntligen få komma ut och åka lite, det var grymt länge sen. Sjukt gott med grillat fika!
På hemvägen drog vi förbi Johans pappa och fikade lite till, jag passade på att värma mina isbitar till fötter också.

När vi kom hem till våran lägda fick jag köra lite också ;D
Det enda negativa med dagen var väl vädret då. Blött och snöigt! Men till helgen blir det nya tag :)




Skridskoåkning på sidsjön för några veckor sen :)

Avresa mot London

Resan startade på måndag eftermiddag. Lite att fixa innan vi kom iväg, men till slut så :)
Första stoppet är statiol dingersjö för tankning, sedan rullar vi på ner mot uppsala.


I Uppsala sov vi hos Rikards syster till på tisdag morgon då hon skjutsar oss till arlanda tidigt. Verkligen hur schysst som helst att kliva upp och göra de!



Väntan på arlanda vid gaten. Vi fördriver tid med att se på film :)



Vi försöker lösa ett korsord i en av tidningarna som fanns på planet. Vi kom ganska långt, men jag gav upp tillslut, inte Rikard :P Men han lyckades inte lösa det heller.

(Fortsättning följer, men datorn har bestämt sig för att det inte finns någon plats så jag måste rensa innan det går..)


Ett inlägg dedikerat till "världens bästa moster"

Här Sara, har du något alldeles speciellt till dig!























Jag saknar min BH som jag köpte för över 2 månader sen och fortfarande inte kunnat använda då den verkat vuxit fast i Gnarp.


Du är bäst ;P


RSS 2.0