Gratisbio

Skulle blogga förut, men så fastnade jag på gratisbio.se och började samla ihop poäng. Har kommit upp så jag kan beställa hem ett presentkort :) Ska fortsätta så jag får två!


Träningen idag var jobbig alltså, efter ett varv ville jag spy (vill jag iofs ofta men idag var det värre). Nu när jag andas känns det i lungorna typ :P Stört.
Har fortfarande inte duschat, men ska hoppa in nu för imorgon är det jobb igen. Tänk om man slapp jobba och fick pengar ändå. Önskedröm.

Myggaaaaaaaaaaaaaaaaan

Det är varmt i våran lägenhet, väldigt varmt faktiskt, så vi sover nere på golvet/soffan. Fönstret är öppet på vid gavel för att vi inte ska svettas ihjäl och det är då dem kommer dem små blodsugarna! En miljon bett har jag fått, Rikard noll.....

Förövrigt är det gott med oboy.


Första dagen

Var första dagen på jobbet idag, jag har gruvat mig länge, men det gick bra och kändes lugnt. Bara 29 dagar kvar!
Glömde dock en vårdtagares nyckel idag, fick med mig den hem alltså, så det blev en extra sväng tillbaka.


Jennie fyllde även år idag, 21 år. Vi börjar bli gamla! Vi ska rulla iväg snart och spela en födelsedagsgolf :)

Hemma igen

Efter tre veckor på vift har jag nu landat hemma. En vecka i Tyskland (men det har jag nog skrivit om) och två veckor i Kroatien. Har en del jag skulle kunna skriva men jag orkar inte dra allt. Vi tränade, solade och svettades.

Ska lägga in lite bilder senare :)

Far och flyg

Igår kom vi hem från Tyskland, idag bär det av till Kroatien!

Har precis packat klart, vi fick pressa ihop väskan så jag vet inte hur det ska gå på hemvägen... Men det blir nog bra.
Förut idag var vi på Lindas student (Spontis och sannas också) och kikade, sen var vi hem till Linda och åt mat och sådär :) Rikard och Mats blev tjenisar ;) Så på hemvägen tyckte Rikard att vi skulle åka till deras stuga i vinter.

Nu ska jag nog smälla av en sekund, sen bär det av, bussen går 00.20. Tjpo


Halvvägs genom Sverige

Vi har varit en sväng i Karlsborg och skogarna där ikring, Rikard har nostalgiskt berättat om allt han varit med om.
Nu ska vi stanna till på ett köpcentrum som heter något med Marieberg. Vi är en liten bit från Örebro nu.

Något man kan konstatera är ju att utan GPSen hade vi varit helt bortförvirrade och vi hade inte hittat ens en 100 del av det vi har gjort den här resan. Men ibland går det till överstyr, som när Rikard skulle kolla matställen i Hamburg, då var han tvungen att ta upp GPSen även fast dem låg på andra sidan gatan..

På köpcentret ska jag ladda inför nästa resa, Kroatien! Vi åker imorgon ;) Snabba puckar här alltså!! Måste införskaffa solskyddskräm och lite sånt där nödvändigt. Ett jäkla flängande på mig alltså!

I Sverige igen :)

Nu sitter vi på McDonalds i skåne någonstans och äter frukost och snikar ström till datorn ;)
Vi ska ta en svängom förbi Karlsborg på hemvägen så Rikard får drömma sig tillbaka till lumpen.

Men nu ska jag tugga i mig mackan så vi kan åka! Hej

Rena rånet!!!

Det kostar ju halva reskassan att åka med färja. Tråkigt att lägga pengarna på de.. Nu ska vi i alla fall på färjan! HEJ

Snart är vi igenom Sverige

Nu har vi kanske 7-8 mil kvartill Helsingborg, sen bär det över till Helsingör och Danmark. Jag ska utnyttja det sista batteriet nu när vi är på svensk mark för sen blir det inget internettande av.

Ska leta reda på lite saker vi kan roa oss med nu i några dagar :)

Noterbart: När man åker in i Skåne län är det en stor mur precis vid gränsen. Man kanske ska stanna och gräva lite :O

En liten omväg

Rikard är så van att Stockholm ligger söderut så när vi svängde av på en mack för en stund sen så åkte han mot Stockholm igen, synd bara att vi åkt 26 mil förbi Stockholm. Blev en liten omväg på tre mil där :P

Nu försöker vi planera vad vi ska göra i Tyskland, vi kan väl säga att vi har delade meningar. I alla fall om Primark... Jag ska strida för det hela!


Ett mindre haveri

Vi har kommit till Norrköping nu! Mammabeckas hemstad :) Vårat däck gick sönder förut, eller ventilen gick sönder så vi fixade en ny och så bytte dem det på en verkstad. Nu ska vi stanna och skruva på det där däcket igen så vi kan köra fortare än 80 km/h som man måste göra med reservdäcket.
Sen rullar vi vidare söderut mot Helsingborg igen! Måste gå ut och vara moraliskt stöd åt Rikard när han byter däcket :)

Roadtrip i vår budgethusbil

Vi har nu åkt igenom Stockholm, och förmodligen en bit till. Vi svängde precis av på en mack för att kolla luften i däcken och för att dricka lite vatten :)
Nästa stopp får det nog bli en glass :O

Ska ta fram vårat mini-mig nu och spela lite så tiden går.

Sista minuten + övertid

Ja det blev lite övertid på inlämningen av uppgiften faktiskt. Men men den är klar och inskickad nu i alla fall så nu kan jag släppa den här terminen!

Vår roadtrip har i alla fall satt igång, eller ja det gjorde den för ett tag sen för nu är vi snart på första anhalt - Uppsala. Vi svänger precis av. Jag har suttit och skrivit på uppgiften hela vägen! Bra tajmat när vi är framme lixom :)

Men nu orkar jag inte vara informativ längre!

SOMMARLOV!!!!!


En gammal hederlig vana

Sällan. Sällan.

Fixa och dona

Rikard ordnade till så vi fick en madrass som passar i bilen så man kan sova där bak :)
Är som en liten husbil nu! Jag har även ordnat gardiner som vi ska sätta upp för fönstren så det inte lyser in så mycket, det kommer bli så fint :)



Har varit i birsta och ordnat med en massa grejer som vi behöver när vi ska åka, men har en sak kvar att fixa så det blir en sista sväng!

Nu ska jag ta och laga lite mat, blir nog korv och potatis med ägg tror jag. Längesen jag åt det och det är ju riktigt gott!

En dröm

Imorse innan jag vaknade drömde jag en dröm, och som alla vet har drömmar en tendens att bli väldigt virriga.
Jag skulle i alla fall cykla något lopp, men hann knappt till start men så fick jag en nummerlapp i alla fall. Men så åkte jag helt plötsligt inlines istället för att cykla. Tillslut sprang jag bara som vanligt.
Sprang bakom Hanna från judon men hon tog en annan väg och jag hamnade bakom någon som var sur att jag var bakom så hon försökte dra på, men jag hängde på. Sen kom det en kille som hette Lars-Erik men kallades för sneén. Eller han kallades för något annat men jag kallade han Sneén för han hade snea ögon. Så sprang jag med han en sväng, men så kom det en stor lekpark och där var mina systrar med sina kompisar och ville att jag skulle klättra med dem. Så jag försökte komma upp där för att åka en stor rutchbana, men jag var för stor för rutchbanan så jag kom inte i den. Sen var det någon förälder till dom där barnen som klagade på att barn slutar leka när dom är runt 10 år, men att Lappens barn inte gjorde det, dom hade minnsan barnasinnet kvar väldigt länge, precis som sin far.

Sen vaknade jag. Någon som kan tyda och reda ut vad det hela kan handla om egentligen? :P


Nu ska jag se om det finns någon ledig tvättid sen ska jag börja beta av mina ärenden på min fina lista. Rikard klev upp mycket tidigare och började beta av sin lista av ärenden så jag borde sätta igång.

Hemmafrun

En trevlig fredagskväll som denna har jag suttit här hemma på min kammare och strukit gardiner. Man kan ju knappt känna sig som mer hemmafru, det skulle väl vara om jag har en liten unge eller två att byta blöja på och prata bäbisspråk med.

Nu ska jag ta med mig min hårt arbetande man och få ordning på dom där gardinerna :)


Rent hus

Köket är ett bombnedslag. Eller ja nu var jag mild i mina ord, hela lägenheten är i ett bombnedslag! Det är så himla stökigt överallt och jag vet inte ens vart jag ska börja. Så jag börjar ingenstans.

Ska försöka knåpa ihop ett PM också, men det känns som att det är lov ju så det tar emot otroligt mycket. Men det ska ju vara klart på söndag så det är kanske dax att sätta igång.

Nej det går inte.. Jag vet inte ens vilken ände jag ska ta tag i, tittar jag på ett ställe så borde jag börja där, men tittar jag på ett annat borde jag börja där, så därför tittar jag bara på datorn och tvn ;)
 


Snart ska jag åka och hämta Victor också. Kanske hinner/orkar ta tag i något litet innan jag åker.

Nattgolf

Rikard och jag drog iväg och spelade frisbee golf efter 23 någon gång och kom hem nu för en stund sen (strax efter 1). Det var svårt att leta discar i mörkret i skogen men vi kastade inte bort någon i alla fall :)
Jag slog även nytt personbästa rejält! Halverade nästan!! :D Sjukt kul! Spöade Rikard :D

Men nu är jag helt slut, Godnatt!

Mellan två kuddar

Nu har jag suttit mellan mina två soffkuddar i snart tre timmar, har knappt rört mig en centimeter, det ska väl vara när jag flyttat benen så dem ligger lite skönare. Hur slö människa kan man bli ?

Men nu ska jag iväg på frisbee-golf tävling. Det är ju ett skämt att jag ska vara med :P Totalt värdelös alltså, men någon måste ju komma sist också! Tar den platsen! Och så bjuder dem ju på korv ;)

Dax att samla kraft för att ta mig upp från springan mellan kuddarna. Jobbigt.

Panik!

Jag var otroligt nöjd med att vara klar med uppgiften igår, vad jag glömde var att läsa igenom den!!!
Gjorde det precis och insåg att jag skickat en halvfärdig uppgift! Shit alltså. Ringde läraren och sa att det var fel och hon skulle riva den och jag skicka in en ny! Puh

Dagens middag



Dötrist att göra mat när man är ensam... Rikard jobbar :/ Så jag åt nyponsoppa med grädde ;)

Nu bär det av mot folkets park och bilbingo :D

Tur att man är lång...

Bor man i en lägenhet med väldigt högt i tak får man vara kreativ, och det var jag!



Busig kisse

Vi har en liten katt som gillar att hoppa in i våra öppna fönster och komma och hälsa på. Igår kom han in två gånger och ville inte gå ut!




Här är han den lilla rackarn ;)

Sommarlov, i alla fall lite halvt

Ja, idag var sista dagen i skolan för den här terminen! :D Grymt skönt att ha redovisning och allt avklarat. Nu har jag bara avslutningen på en uppgift och ett PM kvar. Tänkte jag skulle skriva den där avslutningen nu så det är gjort så jag bara kan koncentrera mig på PMet sen.

Nyshoppat



Korta shorts och klänning :) Men nu är det sluthandlat fram till Kroatien, i alla fall i klädväg! Kanske 2 linnen skulle behövas, det är allt. Och massa krämer och joxs såklart så man inte bränner ihjäl sig.

Ska försöka skriva lite skolarbete nu, skulle vara så skönt att vara klar på onsdag med allt så jag får sommarlov!

Utemys

Har tagit fram campingstolen och lillstegen och klättrat ut på baksidan, så nu sitter jag här med benen uppe i ett äppelträd och myser i solen. Dock börjar solen gå ner och blåsten komma fram som bara den.. Så jag ska nog klättra in snart.

Himla skönt väder idag! Jag var nere på stan förut och strosade runt och letade fynd. Och visst fyndade jag, en kjol åt mamma, ett par shorts åt mig och en klänning :) Bra att ha i värmen! Allt på rea ;)

Nej nu blev det riktigt kallt! Ska packa ihop stolen och klättra in i fönstret igen.

Iiiiiiiih

Jag är glad :) Jag är bra :)



Nu ska vi snart redovisa.. Men jag är ändå glad :)

RSS 2.0