Uppknäppt knapp

Vi har precis ätit middag och på det blev det glasstårta och mockarutor :D Kan ju lova att knappen är uppknäppt!
Nu ska vi ta och fara iväg tror jag, kan bli spännande och se var vi hamnar.
Men nu börjar alla städa, bäst att hjälpa till!

Det är jobbigt



Nu har vi sprungit. Vi fick sällskap av Victor också. Jag var sämst att springa, Rikard var bäst. Lätt uträknat så var Victor mittemellan. Nu ska vi gå på affären :) Sen blir det grill och brasa!

Träna mera



Nu ska vi ut och springa! Men först ska vi ta bilen till Ljustorp, för det är där vi ska springa.
Rikard laddar med jägartröjan så han blir taggad.

Sockerdricka

Tiden går så fruktansvärt fort på morgonen när man ligger och sover/drar sig i sängen. Jag vaknade till ganska tidigt men så somnade jag om innan jag knappt reagerat på att jag vaknat, sen vaknade jag igen vid 9 men tänkte att det var lite tidigt. Men egentligen vore de ju en perfekt tid! Klockan 10 fick jag lite panik och tyckte att nu var det dags, men då hade jag sovit på armarna så dom var alldeles sockerdrickiga! Det är en skum känsla när man inte kan röra sig som man vill och när blodet kommer tillbaka och det gör ont. Men tillslut tog jag mig ner för stegen.
Rikard gillar att ligga kvar i sängen i hundra år han, och han ligger kvar idag med. Kanske kan få ner han till 11 om jag lockar med frukost ;)

En sväng i solskenet idag vore nice :)

Men kan det gå långsammare?!

Det tar ungefär en halvtimme att ladda upp en bild, så förstå vilken omsorg jag lagt ner den här kvällen för att få ut lite bilder till er! Tänkte jag skulle lägga upp en bild på min nya tröja men jag orkar inte sitta och vänta tills det laddar. 
Den är i alla fall röd och vitrandig. 

Här är mina nya skor i alla fall :)
 

Min modell

Tänkte jag skulle bjuda omvärlden på lite bilder på Rikard som även brukar extraknäcka som modell ;)





Vem skulle inte vilja ha han hemma varje dag? <3

Finväder :D



Det är skönt med det här fina vädret alltså! Jag har lagt ut en filt på gården och ligger här med datorn.
Men innan läste jag faktiskt en kursbok så jag har varit duktig idag!

Ska försöka tjata med mig Rikard ner på stan men han håller på att byta däck på bilen så vi får se hur det blir med det..

Frukost i köket

Idag frukostdebuterade jag och Rikard i köket för första gången! Noterbart kan då vara att vi bott i våran lägenhet i 4 månader ;) Självklart har vi ätit frukost i köket förut, typ 3 gånger kanske, men aldrig tillsammans. Bara ner den ena jobbar eller går i skolan :P




Det här åt vi ;)

Match mot pojkar

Idag hade vi sista träningen för säsongen som även var en match mot P95. Dom hade laddat upp rejält och var väl ungefär 300 st och vi var 10 ihopplockade som var sugna att spela.
Sen hade det förmodligen kvittat vilket lag vi hade ställt på benen för dom var grymt duktiga! Klubbkontroll och bollkontroll som vi inte ens är i närheten av och passningar på bladet. 6-9 slutade matchen i alla fall.


Ecke tyckte att vi också ska börja bo med våran klubba som grabbarna så vi får lika bra koll på vad vi håller på med. Kanske ska börja inatt och sova med den :O




 


Ny design som du ser, jag har gjort den helt själv :O Trodde aldrig jag skulle fixa det, men det gick ju kanon :)


Lila pärlan

Lila pärlan har haft ett hårt liv. Hon är nu inne på en spa-dag där diverse behandlingar ska utföras. Nya kuddar till motorn tex och lite muskler(styrstag) till styrningen. Hoppas hon känner sig pigg och fräsch när hon är tillbaka :)




Kräkråtta

Imorse skulle jag till birsta med Ljustorpsligan, men innan jag hann åka iväg kom dom hit och duschade av kräkråttan Albin och skurade ur bilen som luktade mys.
Efter att han blivit ren så hade han inga kläder den stackarn så vi fick sätta på han ett par av mina  långkalsonger som var lite för stora. Men några varv vikning och det passade ;) Lillen är ju bara 1½ år.


Väl i birsta var jag mest barnvakt. Men det slutade i alla fall med att jag köpte en salladsskål och små flaskor till soda streamern :) Kan vara bra att ha i sommar.



Lite liten bild kanske men ni förstår :P

Totalt blev det väl 4-5 timmar gående där runt runt. Alltid bra att gå, eller hur?

Queens walk

Dagen har varit så mycket innedag det bara kan bli. Jag gick ut och provade portkoden, det är allt.
Men då blev ju vardagsrummet städat!

Dagens tidigare dåliga humör har gått över.




Det finns lixom inte så mycket att skriva om när man bara gått hemma och dragit benen efter sig. Men en liten bild från Queens walk, alltså min väg bjuder jag på :)


Imorgon är det match!

-


SOL

Igår var det i och för sig också sol men då var jag instängd. Idag var jag inte instängd men jag var ganska mycket inne.


Vi vaknade upp alla tre i vår familj, dvs jag, rikard och linda. Vi blev familj igår när Linda kärleksförklarade Rikard ;)
Rikard for dock iväg medan jag och Linda låg kvar i varsin soffa och var döda nån timme till. Sen samlade vi ihop kroppen och gick en promenad i solen och hämtade bilarna. Därefter en sväng på staden.
Jag köpte ett linne och ett hårband, hittade inga jeans.. Gjorde även premiären på BIM och köpte en melondrink. Väldigt god, men lite för mycket kärnor.. :P

Sen så blev det birsta, men innan Linda hunnit dit så for jag därifrån och kollade på fotboll :P
Sund - Delsbo och det slutade 3-0 kanske. Skönt att sitta ute i solen :D


Passade även på att tvätta bilen så den blev ren och fin. Dock fuskade tvätten på Shell och gjorde inte mina fälgar riktigt rena...  Sen en ny sväng till birsta ;) Handlade på ikea, biltema och ica. Bara nödvändiga saker lixom :O


Efter allt flängande har jag varit fisk i soffan. Bara tv en hel kväll är skönt!

Grill och stadshuset

Potatisgratängen blev succe! Tyckte i alla fall jag ;) Grillat var också väldigt gott, kommer lätt bli 1000 gånger till i sommar!

Efter maten så kom vinet fram, men jag var inte med på den festen till att börja med, men rätt var det var så var jag med ändå :P Åkte hem och bytte om och hämtade lite att drícka. Sen var vi igång :) Linda kom hon också.
Sen lirade vi singstar och wii och jag vann på bowling. Viktigt.

Efter ett tag kom vi på att vi skulle se Salem al Fakir på stadshuset men vi missade det hela eftersom vi kom iväg typ halv 1 :P Men vi var på stadshuset i alla fall. Kvällen avrundades med en kebabtallrik ;)

Potatisgratäng i solen

Idag har jag lagat min allra första potatisgratäng. Jag har inte smakat den än eftersom den står i ugnen så ett uttlåtande kommer sen. Vi ska iväg till Camilla och grilla ikväll! Ska bli sjukt gott med grillat :)



Rikard är bäst! <3

Pilla naveln?

Igår fick jag en kusin, det är mormor och morfars 14e barnbarn. Lite coolt. Han är dock namnlös..


Idag klev Riken upp och åkte skidor medan jag låg kvar hemma och sov skitlänge :D Mycket skönt, men sen får jag lite panik :S Så när jag fick panikkänslorna så var jag snabbt uppe.
Men vad spelade de för roll, jag har ändå bara legat i soffan precis hela dagen ungefär. Har sett på Rädda Willy, massa desperate och andra serier. Jag och Rikard har gått varandra på nerverna lite till och från för att vi har varit så rastlösa :P


Men på kvällen for jag till judon för att springa av mig och det fick jag göra också! Vart alldeles svettig. Körde dock inte så mycket judo för jag har slagit ryggen någonstans någongång :P
Rikard var iväg och gjorde något test så han fick också göra av med en massa överskottsenergi. Sen hamnade han i Matfors så här sitter jag själv med tangentbordet i knä och tvn som skärm och är en riktig nörd! ;)



Enda bilderna som fanns på den här datorn var exempelbilder. Men den är ju fin i alla fall :)

Jag hjärta Jihde

Inatt drömde jag en dröm om innebandy. Kan det bli bättre?

Vårat lag hade i alla fall tränat klart och precis när vi ska gå hem så kommer AIK och ska spela och undrar om vi vill spela match mot dom! :O Såklart gjorde vi det.
Sen hände det en massa men jag orkar inte dra allt :P Viktigaste grejen var i alla fall att Jihde sa att han älskade mig ;) Sen att han inte var seriös är ju en annan grej.... :P



Nej, frukost/lunch


Hemtenta del 2

Har varit en seriös person sen jag kom igång i alla fall. Men vad hjälper det när allt står still i alla fall?
Har kommit fram till begreppen, men nu måste man ju motivera sig och härja. Skona mig!

Lägger ner

hjälp

hemtenta

Köttad tå, Östersund, plugg, mikrad varmkorv och plugg

Rubriken sammanfattar hela helgen väldigt kort. Men jag skulle kunna brodera ut texten långt om jag kände för det, men tar bara en liten snabbversion.

Fredag
Skola på dagen, packning och sen på kvällen sparkade jag på en pärm och köttade upp tån lite. Det var inte så skönt. Men jag fick ju användning av mina spindelmannenplåster :D

Lördag
Uppstigning 05.30, sjuk att jag ens gick med på det på en lördag. Slapp i alla fall köra så jag sov i bilen hela vägen till Östersund. Hela dagen tävlades det och jag var lite slapp coach :) På kvällen hängde vi på vårat coola pensionat och åt mat på något kebabställe. Sedan avrundade vi med att gråta i kör till "Vid din sida".
Dagens medaljskörd: 4 guld, 2 silver, 3 brons. Kanske :P

Söndag
Vaknar brutalt med att Annas säng ramlar ihop och det smäller som fan. Samtidigt i min dröm smäller Rikard upp en dörr. Man kan ju få det lugnare på morgonen. Lite frukost som var över förväntan och sen iväg på träning. Medans dom små liven tränade satt jag i bilen och pluggade. Mest kallt men effektiv var jag!
På hemvägen drog vi donken där 10000000 andra personer också var så det tog tid. Notera att jag även såg 005 och 006 på vägen hemåt :D Lyckosam resa!
Väl hemma pratade jag med Rikard, då hade han käkat oxfilé så jag fick äta själv. Det blev mikrad grillkorv och kladdkaka, väldigt hälsosamt och en väldig kontrast till Rikards middag..
Avrundat med lite mer plugg och nu är Rikard också hemma men han spelar GTA och jag ska sova för imorgon kommer den brutala hemtentan kl 8.00 in på FC. Hjälp :|



I all denna misär så har jag ju ändå globen att se fram emot :D


Lite blogg = mycket skola

Inte helt sanningsenligt kanske, eller ja det beror ju på hur man ser på saken. Men den här veckan har ju i alla fall varit en så kallad "innevecka". Vet inte vad som hände men helt plötsligt var man distansstudent då ofrivilligt och allt. Men det är väl bara att gilla läget när man går på det kanske minsta universitetet där vi var dem enda som läste reguljärt. Men den tiden är över.. Både bra och dåligt i och för sig. Bra för man får vara hemma mycket mer, dåligt för att man måste gå i skolan 8-17 varje dag man är där och så måste man ta typ 1000000 gånger mer ansvar, och det är jag ganska dålig på.
Men skit i skolan nu! (Ska snart sätta mig och läsa...)


Imorgon ska jag till Östersund med alla kids. Okristlig avresetid, 6.15. Men det blir nog bra. Blir kvar där över söndag också för det är läger, men då ska jag hänga på rummet och plugga. Nu kom det om skola igen.....

Igår var det träning också, allt jag begärde vara att få spela med Spontis. Men det fick jag inte, så bajs. Förövrigt ganska seg träning, inte tempo och sådär men vi var bara 8 st och det är ju aldrig roligt.


14 dagar kvar!!

Nu ska jag ta tag i verkligheten en stund igen..

RSS 2.0