Våfflor

Nyss avnjutit en frukost bestående av våfflor :) Riktigt gott! Nu när vi laddat upp ska vi ut och cacha!

Vinnare!

Igår hade vi minigolfturnering med laget och som ni kanske förstår så kammade jag hem segern :) Det viktigaste med en sån här seger är ju helt klart äran. Priset donerade jag till Rikard ;) Linda kom på andra plats så man kan ju säga att vi var ganska grymma :D


Idag var det en person på jobbet som gick med tröjan ut och in hela dagen, jag såg det hela tiden men ändå sa jag ingenting :O Elakt men jag visste inte hur jag skulle lägga fram det hela så personen i fråga fick helt enkelt gå så hela dagen.

Nu känner jag ett stort begär av shopping, eller så gör jag kanske inte det.. Har mest bara långtråkigt så det blir nog en sväng ut till birsta för att fördriva tid. Kanske tar en runda förbi pappa också :)

Tjohoooooooo

Igår skrev vi kontrakt på en lägenhet! Så redan om tre veckor blir det flytt :) Tiden kommer gå så sakta bara för att man vill flytta på en gång! Men jag har ju en massa saker jag kan pyssla med innan, som att rensa papper osv..

I helgen är jag ledig :D Mycket skönt! Iofs en slappisvecka den här veckan så jag borde inte vara så trött :P Men ska nog ta och krypa ner i sängen redan nu :O


Putte skriver

 bbbbbbbkmmmmmmmmmmmol****¨  e4bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb555555555557yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbn


Lillkissen skrev lite åt mig, han tyckte bloggen blivit tråkig :O Förstår inte alls vad han menar..


Idag var det i alla fall kalas för lillen Victor, 16 år har han gått och blivit. Det är ju helt otroligt vad tiden går fort alltså. Man känner sig gammal  när man säger sådär men men.

Delad tur

Idag jobbar jag delad tur, vilket innebär att man har uppehåll 4 timmar mitt på dagen. Ganska skönt att vara ledig så här och kunna lägga sig och vila och sådär men det är lite jobbigt också, egentligen är det ju lika bra att få det hela överstökat på en gång. Men man får ju inte alltid välja och då kan det vara ett bra alternativ att få ledigt mitt på dagen. Man hinner ju faktiskt göra något vettigt av tiden om man vill.

Nu har jag i alla fall ätit lunch, kollat ikapp so you think you can dance och sovit en stund. Ska ta bilen och rulla iväg en sväng nu och kika lite. Kanske en tur förbi gå och löpkliniken för att kolla upp fötter, knän och höfter som ondar lite onödigt mycket.

Lost and found

Vann en disc igår! Men idag kastade jag ut den i vassen.. Dåligt alltså. Jag som tyckte den var bra och allt!


Dagen har inte bjudit på så mycket spännande faktiskt, eller jo det har den ju, men inte efter kl 16. Har haft olidligt tråkigt!
Innan kl 16 kastade vi frisbee, tappade Rikards telefon, gick en promenad med Linn och Zazza runt sidsjön, var en sväng på stan och hämtade Rikards telefon som någon vänlig själ hittat men sen efter det började tristessen...

Ska ta och göra något jobbigt nu, typ springa, så jag kan somna, eller så läser jag bara tills jag blir trött. Jobb hela helgen!

6 av 7

Japp, imorgon drar det igång.. 6 dagar av 7 består av jobb, varav en heldag. Men det är bara att beta av! Ska räkna pengarna för varje minut som går ;P

Men för att palla med den här veckan krävs det att jag sover. Typ nu! Men det är en spännande film på tv som jag vill se klart.. Kanske kan slumra till i soffan ;)
Det är ju kanon med träning för då blir man trött när man kommer hem och så vill man sova, annars brukar det vara ganska svårt att sakta ner och bli trött.



Henke i Scotts :)

Dagen i bilder


Jag och Emma hoppade studsmatta :)


Högt upp!


Putte, 9 veckor, är redan datanörd!


Jenny har lagat mat, det är kött, pommes och sallad toppat med lite krydda.


Till efterrätt fick jag chokladpudding med grädde och vaniljgrädde toppat med lite krydda.


Skitkul att sitta vid datorn här ju :D Går fort att ladda upp bilder och så kan jag använda mina telefonbilder eftersom det finns en sladd här :) Har passat på att föra över alla bilder jag har på telefonen och bränt det på en skiva. Får börja ta en svängom hit och tömma telefonen.
Nu är det sommarkrysset med EMD!

Ge mig SOL!

Blir så less på det här regnet.. Jag behöver sol för att fungera!
Idag åkte jag ut i stugan och tömde båten på vatten, alldeles själv! Jag som knappt törs gå ut på bryggan och i båten när jag har sällskap. Men nu i regn och rusk så fixade jag det. Det hade samlats en hel del vatten där i.
Därefter tog jag en sväng till farmor och surrade lite och fick lite grejer :) Alltid bra att ha!

När Rikard vaknat så for jag hem och vi låg i soffan och vaknade till/somnade till. Men så bestämde vi oss för frisbeegolf, trots vädret. Ingen bra idé.. Efter bana 6 gav vi upp, blöta och hungriga.
Till middag hade vi planerat hemgjord pizza men killen på ica verkar inte kunna knappa in kortet manuellt så det blev inget av det hela så vi åt hemgjorda (typ) hamburgare istället. Vart lite less då jag var inställd på pizza :P


En bild från Kroatien där det är soligt och varmt. Molly eller Clara som tagit den :)

Foto: Molly Jansson/ Clara Bäcklund

Regndans

Idag drog jag en liten regndans för att få träna inne, men så här efter träningen kan jag ju lugnt säga att springning ute kanske hade varit mildare för mina stackars ben. Träningsvärk! Det är konstigt när man har träningsvärk, man tycker lixom att man aldrig någonsin i hela sitt liv haft så ont i musklerna som man har just då, men så tänker man ju varje gång så det kanske inte är så jobbigt den här gången egentligen. (JO!! Det är det)

Imorgon blir det att vagga fram på jobbet. Tur det finns hiss :D Men nu måste jag kasta mig i sängen fortare än kvickt alltså!

Dagens vinst: Erfarenhet

Efter jobbet idag drog jag och Jennie iväg till Stöde för att spela bilbingo. Det har kanske gått lite långt om man åker till Stöde för bingo men men så blev det.
Efter fikahandling och åkande i bilen var vi framme och där träffade vi på mormor och morfar :) Även dom rutinerade bingospelare. Mormor berättade om alla storställen man ska åka på, 20.000 på varje rad på rövarn så någon gång ska vi neröver Sverige ;)

Den enda vinsten idag blev dock bara erfarenhet och den erfarenheten säger oss att det blir inget mera Stöde!

Annars jobbar jag bara en massa på dagarna och skriver därför inte så mycket. Kanske kommer något mer spännande inlägg någon dag :P

Tänkte ladda upp lite bilder..

Men jag sitter fortfarande på lilldatorn och på den är det linux.. Jag gillar paint, synd att det inte finns.   Så tyvärr blir det inga bilder av för jag förstår mig inte på hur man gör.  Dåligt av mig faktiskt, väldigt dåligt. '

Ska nog ta och åka hem snart, eller ja, rättare sagt be Rikard hämta mig :P

Minidator

Sitter hemma hos pappa nu och var ner på Victors rum och hittade en liten minidator. Den är väldigt svår att skriva på för knapparna är så små. Jag vill också ha en bärbar datorn, men inte en som är så här liten! 7" skärm och miniknappar.

Var ute och spelade frisbeegolf med pappa och Rikard förut, det gick bara in i skogen! Efter middagen ska jag och pappa ta ett till varv, Rikard jobbar. Måste gå bättre än förra varvet! Tror minsann att Rikard perssade förut, ett under Victors pers ;)

Dagens middag: Lövbit, barbeque potatis och beasås =) Bra att äta borta :P

Förfest inför GF

Spännande. Eller. Nej.


Proppmätt och proppmätt. Nu står Twister på agendan.


RSS 2.0