Lite bilder från idol i birsta


Robin och Alice
 Robin och Alice

 Robin och Alice, Robin är en surskit

 Danny vet hur man underhåller

 Danny




Första bilderna, nu vet jag hur man gör :P


Packa packa packa

Shit alltså, nu är det inte långt kvar tills jag lämnar trygga land och ska bo själv utan pappa och mamma. Istället blir det bara jag och Rikard. Känns både bra och lite jobbigt. Det är ju inte varje dag man ska samla ihop allt som är sitt och låta resten av familjens grejer stanna där dom är precis. Längtar tills vi fått upp allt och fått iordning, åtminstone lite ordning.

Nu ska jag börja stuva ner kläder, kommer få börja med att tvätta det första jag gör där men så är det när man inte har någon framförhållning :P

Kanske bjuder på en bild sen :O

Magnus Pääjärvi Svensson

"Pääjärvi är den spelare som dominerar anfallsspelet här" - Wikegård

Ligger och kollar på hockey nu och som du förstår är Pääjärvi är grym ;) 8-1 nu!


Har varit hem hos mamma och packat ihop en massa grejer och mamma har rotat fram allt som hon har i sin gömmor. Och jävlar vilka gömmor den kvinnan har!! Plockade fram allt möjligt som hon hade sparat på hög i flera år, var bara att välja och vraka. Behöver inte handla så mkt köksprylar direkt.

Kastade sedan i mig middag som förövrigt var GRYMT gott för att sen åka och spela match mot 94orna. Dom ska på cup och vill ha matchträning. Vi vann väl ganska enkelt med 8-1 men dom ska ha cred för att dom slet! Kommer nog gå galant på cupen ;) Jag gjorde en väldigt slö match :P Men 4 poäng ändå så det var väl inte värdelöst :)
Tog sedan en snabbvisit på ikea för att köpa soffbord och tvbänk! Nu är det nära alltså! Passade på att köpa 2 lampor och lite presentpapper och sånt småplock. Rikard gnällde lite och ville också vara med och handla men han hade ju sin skoterkurs så. Men imorgon ska vi åka och handla på ÖB så då får han vara med :P

Men hejdå

Klassreunion

:D:D:D:D:D är med klassen nu!!!!

vi ska på kasino! coooooooooooooool

Mellandagsrea och trött

Sov hos Rikard, vi skulle upp och vara på rean till kl 10 men karln var inte så sugen på rea alls så jag fick åka med hans föräldrar vid halv 12.. Gick nåt varv där och insåg att jag behövde sällskap om jag skulle palla stå i kö och härja. Ringde Marita för att se om hon skulle åka hem snart :P  Men det skulle hon inte, så jag lånade bilen över på östra och kollade på skor men det var ju sån jävla kö överallt! Tog kanske 50 minuter att åka från birsta city över på östra sidan.
Gick sen fram och tillbaka i birsta city lite till innan vi gav upp.

Har kollat på hockey idag, Skellefteå - Timrå. Timråvinst! :D 3-1. Somnade i första pausen och sov nästan hela andra perioden men men:P

Nu är det bara att slappa i soffan som gäller, kanske packa lite mer men jag vet inte vad jag ska packa ner nu.. Vill ju inte lägga ner kläder och sånt jag anväder än.


Ser på något program om tsunamin nu, fy fan vad hemskt!! :/




Junishockey inatt. hoppas jag orkar hålla ögonen öppna:P


Juldagen

Julaftonskvällen avslutades hemma hos pappa med att Rikard kom :D Vi såg först lite film men sen ville jag inviga spelet som jag fick genom 100kronors (som jag köpt själv...) men vi fick inte ihop 4 personer som de behövdes, så det blev monopol istället för mig, Rikard och Victor.
Vi började runt 10 kanske och slutade inte förrens halv 2 ! :O Rikard fetvann... På slutet hade jag sålt tillbaka alla mina gator och hade endast spelpjäsen kvar och då kändes det lite meningslöst :P Men revansch är utlovat!! Imorgon kanske?

Idag skulle jag och Victor upp på rean på media markt kl 10, men jag vaknade efter 11 så det blev lite förskjutet. Vi kikade bara lite sen for vi hem igen. Det är imorgon det gäller!!! Då ska jag och Rikard röja ;)

Under dagen har jag börjat packa lite.. Lite jobbigt men samtidigt roligt. Tänk att man ska få flytta till något som är ens eget! Utan föräldrar som ska bestämma. Man kan sprida ut sig i alla rum för alla rum är ens egna. Ja och Rikards då ;)

Var även på middag hos farmor, asgod mat som vanligt!!! Åt ju så man sprack :D
Nu är vi i matfors men ska skjutsa Helena in till stan :) Sen hyra en film kanske! Myskväll :)

Tjo

Vägra kalle

Den här jävla Kalle alltså, kul kille de. eller inte!
Pallar inte med de programmet!!


Har haft alla paketöppningar nu :D Förutom sista fajten om 100kronors hos mormor och morfar då :P Måste säga att jag är SJUKT nöjd med presenterna!! :D:D:D:D
Ett litet urval:
Skoterstövlar
Unihoctröja
Ljusgrej
Coola tomtar

Nu väntar jag bara på mat här hos pappa sen ska jag ta lila blixten ner till Gnarp och mormor och morfar :)

Jul i Ljustorp

Och så var det julafton, i alla fall i Ljustorp. Jag missade gröten förut men kom lagomt till fikat efter ;) Fick även första presenten! En kudde till sängen, perfekt till lägenheten :)

Nu är alla andra på kyrkogården och lämnar blommor åt Curt men jag är hemma för jag orkar inte gå upp för backen. Är fortfarande sjuk och har nog feber också :S Trist att må så här när det är jul!!!!!
Pappa tycker jag ska vila så jag blir frisk till nästa match som är den 29onde :P Han tänker på viktiga grejer ;)

Dax att byta om och fixa sig lite nu för sen ska vi över till Anette och börja med maten. Trist att se ut som ett lik men smink är det ingen idé att ha på sig, jag kletar bara ut det och allt kommer rinna när jag ska snyta mig och nysa. Jaja.


Prosit!


Alnö-Ankarsvik

Jag skulle ju inte vara med, men det blev så i alla fall :P Var målis hela matchen så jag slapp ju springa ute och härja på. Höll nollan ;) Men backarna ska ha mycket cred för att dom täckte bort de flesta av skotten och dom andra sköt dom där jag stog så :P Kanske inte så mycket att hänga i julgran ändå. 6-0 slutresultat. 4 mål av mitt fadderbarn ;)

Bäst på hela matchen är lätt Tove som skrämmer livet ur Ida L´s lillasyster. Hon säger till Sebbe som står och skjuter i periodpausen.
-"ta det lugnt för fan!!"
Och då svarar Idas syrra skitsurt "men förlåt då!!" och så vågar hon inte skjuta mer. Stackarn stog i korridoren och sköt sen.  Kan det vara så att Tove släckt en blivande stjärna?! :O :P


Nu är det kurering på hög nivå, långdusch kanske? Vore ju inte fel iaf.


Höger sida mår inte bra

Höger sida av ansiktet mår inge vidare alltså. Det rinner både här och där mest hela tiden och då måste man ju torka och det leder till röd och irriterad hud. suck att vara sjuk alltså.
Snorig, ont i bihålorna och ev feber gör att det går lite trögt idag.


Trots förkylningen har jag gått på birsta med alla övriga 99.999 personer som bor i sundsvall. Trafiken är värst alltså, fattar inte att vissa kan ha körkort ens :S Hittade dock en kofta och en tröja till mig själv ;) Inte så mkt julklappar men dom är jag ju redan klar med så. Mamma handlade dock några :)


Nu är det bara att kurera sig nån timme för sen är det match mot alnö! Ska iofs inte spela men ändå.. Var ju tänkt att jag skulle stå i mål en period men det blir inget av det heller. Idag får jag helt enkelt titta på :( Alltid lika trist att missa en match..


Skavsår runt snoken

01.47, man funderar ju vad man gör uppe då alltså men jag har skavsår runt näsan typ. Mycket snytande idag och då blir det såna obehagligheter. Sen att huvudet är väldigt tungt och så gör ju sitt med.

Såg nyss en film jag blivit tipsad om, helt klart i min smak. Dvs skitfilmer som man vet bara av titeln på filmen hur det hela kommer sluta. Gärna en snygg kille också. Mer kräver jag inte ;) Den jag såg hette wildchild. Hade alla ingridienser!

Var på bio idag med Rikard, vi såg "Yesman". Rikard tyckte om den, jag tyckte att den var okej. Gillar absolut inte Jim Carrey alltså, lätt överdriven kille! Men det var mysigt att göra något som man inte gör varje dag :)


Igår var det iaf match i hudik och den gick ju, ja okej. 4-4. Dom hade fått hem sin RIG-spelare över jul och hon har farligt skott alltså. Vi var några i laget som fick offra oss för att täcka bort, Spontis tex. Men så gjorde hon inga mål heller ;)
Tycker vi hade bra tempo i matchen, en liten dipp i andra perioden då dom kunde ta ikapp men sen i tredje var det stenhårt. Helt klart var vi värde en poäng, men snarare tre!

Såg samma lag idag som spelade mot IBF, men det var inte samma lag ändå! Lama och slöa och all hets och vilja som fanns igår i matchen mot oss hade dom glömt kvar hemma i håstahallen. Ibf vann.. Sett till tabelläget var väl det bra ändå.


Just! Ankars herrar gick på knock idag. 16-0 är inte fy skam. Zorro-straff av Ecke ;)

Ska försöka sova bort allt de sjuka nu, imorgon spelar vi match mot Alnö! Ev debut på ny position :O

Over and out, 01.58

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0